18 juni

Publicerad 2012-06-18 10:49:30 i Allmänt,

Den årliga personalfesten med alla jj, vm & vila sparkades igång i lördags.
Knäpptes upp alkoholhaltiga drycker redan klockan 15.00 och fortsatte i samma stämma fram till 5.00 på morgonen därefer. Tanken att jag skulle jobba dagen efter hade jag i baktanken men den försvann lika fort som mintun, cidern, roset åkte ner..
Kan nästan säga att jag var full den första timmen på jobbet.
Temat för kvällen var student. Jag skulle alltså få återuppleva den roligaste dagen i universum, igen.
Vi bussade upp till arvika, fest i bussen upp med mintu shots, rosé i mängder, sur busschafför, öl på klänningen, skratten ekade genom hela färden. Framme i arvika vart det välkomms drink på barbros brygga innan vi hoppade upp på studentflaken och sjöng "vi har tagit studentent" hela resan.
Stannade käka, dansa och roade oss i världens finaste trädgård och hus. Euforia dans med chefen, twist, dans dans och skratt.
Limousien in till barbros brygga där free bar tömdes, uppträdanen på scen och dans igen uppstod.
Stannade upp en sekund och kände att jag har gjort så rätt i livet som är den lyckliga som får omfanmas av alla dessa underbara kollegor, var så glad att jag till och med skickat sms till mamma att hon ska påminna mig om det.
Jag och min kompanjon Erika fick för oss att vi skulle åka hem, vad klockan var vet jag inte exakt men runt halv 2 trippar vi ut och kommer in på en nattklubb och undrar vad fan gör vi här.
Frågar oss fram till busstationen, jag pratar engelska med taxichaför och inser ganska snabbt att det inte går någon buss hem. Utan däremot går ett tåg hem klockan 3, så vi går runt i arvika iväntan på tåget.
Väll på tåget som stannar i kil kommer mina älskade och hämtar upp oss och kör mig ända hem. Räddaren i nöden och jag somnar som en stock med världens leende på läppparna!! TUSEN MILJONER TACK BESTSELLER <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela