helgen, here i come!

Publicerad 2008-03-29 00:12:16 i Allmänt,

Så är det full fart mot helgen.. får njuta det sista av lovet innan skolan börjar igen.
Har väll inte gjort något specillt på lovet mer en att bara tagit det lungt och varit med kompisar.
Igår var jag med lisa och vi åkte in till staden för att sola och sedan hjälpa sofie med flyttstädningen, som redan på söndag flyttar utomlands, bara till norge som tur är! :p inte såå himla långt ;d

Men lisa gillar jag, hon kan verkligen få en på topp när man mår som sämst och hon finns alltid där när man verkligen behöver henne och jag är tacksam över att jag har henne nu i den situationen jag är i nu. Så tack för att du finns lisa! Jag älskar dig!
Även jessica, min lilla roliga filur som får mig att skratta så jag får ont i magen. Även du är specill för mig, tack för att du finns!
Även mamma ska ha en stor kram om inte mera för att hon är den hon är. Hon får mig att se ljuset i det mörka. Man har henne att luta axeln mot i motgångar. Jag älskar dig, min bästa mamma!  

Idag grillade jag och jessica korv på kära kilene, vi fick ta oss en liten vandring innan vi beslutade oss för vilken grillstuga vi skulle ta :p Eftersom den vi hade siktade in oss på var upptagen.. typiskt.
Men en egen grillstuga fick vi och jag styrde upp elden. (jag har ju varit en trogen scout i min barndom) och ingen skogsbrand blev det som tur var heller inte! Så grillad korv fick vi i oss ifall. Vi satt och prata om att grilla korv var det länge sen man gjorde, man borde faktist göra det lite oftare för gud så mysigt det är. Men lite varm choklad och lite mojs så är det somsagt urmysigt.
Sitter här och pratar med Camilla (min barndomsvänn) på msn, guud vad länge sen man träffade henne. Hon har bara flyttat till ynka kil, men endå träffas vi för sällan. Jag saknar henne sjukt mycket ifall. Vilka sjuka minnen man har med henne också, sitter faktist och småskrattar lite för mig själv samtidigt som vi rabblar upp massa olika minnen vi har tsm! Bruden är bra och saknad helt enkel. Söt är hon för den delen också, det har hon alltid varit. Men extra söt nu i sin ålder. Titta bara på bilden, ja hon är att sig lik lilla camilla! :)

image30

ha de bra! :)

Äny;

vi ses i nagiala!

Publicerad 2008-03-25 23:00:37 i Allmänt,

Dagen började med att jag hoppade in i duschen och allt vad jag gjorde för att pyssla om mig själv. Har även lagt mitt smink på hyllan för att låta huden andas lite ett tag. Känns faktist hur skönt som hellst att gå utan smink, jag har lärt mig att se mig på mig själv utan make up.
Runt 5 tiden kom karolina till mig och vi bara låg och slappade och snackade om allt möjligt. När vi senare gick ner och tog oss en kopp options med plopp, riktigt gott faktist. Senare begav vi oss till hammar där vi gick över till hanna där även emilia var, hemma hos hanna spelades det djungel-buzz, väldigt trevligt. 
Senare inpå kvällen vart vi alla så trötta så alla gick hem till sig. 

Fick även reda på att farmors älskade hund tina avled ikväll, den hunden var speciell. Tina var den som gjorde en glad när man kom på besök. Allt kommer bli så tomt utan henne. Men det är bäst att du får bosätta dig hos änglarna istället för att gå och ha ont, jag tänker på dig! Även väldigt mycket på farmor, hur hon kommer att klara sig utan sin älskade! Tina var allt för henne. Hunden är som sagt människans bästa vänn. Tina var min bästa vänn!

Allt kommer på en och samma gång, jag undrar vart detta kommer att sluta? Tror jag tar ett uppehåll från bloggen pga att jag inte mår så bra över allt som har hänt... Känns bara som ett hårt slag i ansiktet. Ingen vinner på detta, allt är bara förjävligt tråkigt att det skulle ha blivit såhära.

image29

tack för mig för några dagar, veckor, månader, år.. jag vet inte när jag återvänder!

Tisdag

Publicerad 2008-03-25 11:24:00 i Allmänt,

Det känns så skönt att vakna upp och inte veta vad som kommer hända idag, faktist. Jag känner att en sådan dag är väldigt nyttigt för mig just nu. Eftersom jag alltid är sån som inte kan leva i nu:et utan ser alltid framåt och nått måste hända hela tiden. Men idag lutar jag mig lite tillbaka och ser vad dagen har att erbjuda.
Sitter just nu fortfarande med pyamasen på och en toffs mitt på huvudet. Ska gå och göra mig en näringsrik frukost och sedan hoppa in i duschen, ska nog ha en ro-om-mig-själv-dag idag. Då jag gör mig lite fräch genom att ha ansiktsmask, raka benen som är vällbehövligt, skrubbdush, smörja in mig. Ja.. allt som ingår.
 
Ha en bra dag!

äny;

Snö och frill

Publicerad 2008-03-25 00:50:49 i Allmänt,

Jag tror dom driver med mig, det snöar för fulla muggar ute!! Ska det bli helvinter nu i mars eller? Nej, jag vill ha sommar här och nu!
Visst, snön har sina fördelar och även nackdelar. Finns väll inget att göra åt, jag kan tuvär inte styra vädret.. om jag så gärna viljat. Man får ta vara på snön och göra något kul av situationen. Jag vill verkligen ut i backen för att åka slalom, har gått för lång tid sen sist nu. Pga att jag inte har haft varken tid eller orken.. Så har det även varit en dålig vinter i år med.. Men det ser ut som att vintern gör ingång nu. Vilket jag hoppas inte blir långvarigt.



Jag ska ju klippa mig om bara några dagar, den 4 april och har länge gått och grubblat över hur jag ska klippa mitt hår. Har kollat på lite bilder som jag tycker NI ska säga vad ni tycker om dom, även om dom skulle passa på mig.
Jag lägger ut några bilder så får ni säga vilka ni hissar eller dissar ;d ENJOY!

image26
(uppklippt med snelugg, lite busig frill)

image27
(ska jag ge luggen en chans med uppklippt)

image28
(helsnelugg med rakthår)

tack på förhand.

Puss da!

äny;

måndag

Publicerad 2008-03-24 20:47:30 i Allmänt,

Var ju som sagt jessicas dag idag. Jag åkte hem till henne där även tjocka släkten satt samlade och paketöppning blev när jag kom eftersom jag var lite försenad pga att jag skulle köpa lite mera saker till 16-åringen. Hon blev ifall nöjd över sina presenter tror jag. Kakor och tårta blev det självklart också, riktigt smarrigt.
Eftersom hon fick singstar i present har vi sjungit eller rättare sagt skricksjunigt våra röster hesa! Volymen nästan på max! Det var faktist riktigt kul. Såklart var man överlägsen.. men det var redan en självsäkerhet. Nejdå, nu ska jag inte vara sån..
Hade även ett långt samtal om ballkläningar och ingen av oss fattade vad den andra pratade om, så det blev väll endel "men du fattar ju inte.." osv..

Ha en bra kväll. hörs!

äny:

god morgon.

Publicerad 2008-03-24 11:00:18 i Allmänt,

Precis, som rubriken. God morgon på er söta prickar där ute!
Jag har inte vaknat enu känns det som, är faktist lite trött fortfarande. Men jag kan inte ligga kvar i sängen när jag har slagit upp ögonen så jag tvingar mig själv upp.. så äré!
Ska strax gå och göra mig iordning lite frulle och sådant.



Måste bara säga grattis till en väldigt speciell person som fyller år idag också. Jessica Andersson är namnet på bruden som fyller 16 år idag. Ska hem till henne på förmiddagen och fira henne!
Men du ska veta jessica att du är unik och älskad. GRATTIS PÅ DIN DAG, HOPPAS DEN BLIR BÄST!


image25

Hörs da!

äny;

Keep going.

Publicerad 2008-03-23 23:47:01 i Allmänt,

Det är faktist grymt roligt att se att min statestik på blogg bara stiger fortsätt i samma stil som ni gör, blir super glad :D Även släng in några kommentarer får ni ju inte glömma ;p

Det var ju riktigt soligt och fint imorse så jag och jessica tänkte åka till kilene och gå milen med mamma. Men när vi kom dit hade jag tagit på mig för lite kläder och mammas kompis kom dit så jag och jessica tog bara 2,5 km istället medans mamma tog 5 km :p
Medans jag och jessica väntade på att mamma och lena hade gått klart la vi oss på trappan och stekte i solen, var nästan på att somna så gött var det.
Vi åkte hem igen och jag städade rummet riktigt ordentligt, hur skönt som hellst. Städning är kul när man väll är igång. Jessica åkte hem på eftermiddagen så jag åkte vidare till karolina där vi satt och snackade lite sen drog vi vidare till ludde. Spelades monopol som jag kanske kan säga rakt ut att jag sög på eftersom jag aldrig har förstått mig på det spelet. Men karolina tog spelet på fullt allvar så det var bara att spela på. Som tur var gav vi alla upp efter att vi inte spelat så värst länge.
Ska sätta på en film nu. Blir nog en askungs saga eftersom det är en av mina favoritfilmer som jag bara kan se om och om igen, jag grinar lite mycket i slutet endå.

Dröm sött folket.

äny;


image24

om igår fast jag skriver idag.

Publicerad 2008-03-23 09:34:50 i Allmänt,

more about påskafton...

Det var en riktig mysig dag igår. Åkte med mami och papi till skagens udde och kolla lite där. Sen hämtade vi upp jessica på vägen hem så hon följde med oss hem för att äta middag med oss. Fläskfilé, rostade rotfrukter, potatis och pepparsås stod på menyn, jummi! :p
Även efterrätt och massvis med godis slank ju ner också, det är ju åtminstånde påsk, då ska man passa på. Chokladpåskäggen är min stora favorit i påskgodis.
Senare letade vi efter en affär som var öppen och tack å lov var maxi öppet där jag köpte mörkbrun hårfärg eftersom jag känner att det är mer jag i mörkbrunt, känns bättre i det. Och jag passa inte i min orange/bruna färg som var helt missbildad. Nej, så bort med den och fixa nytt. Så nu är jag mörkbrun igen. Känns bra!
Jessica slagga även hos mig inatt och sover även fortfarande. Jag vaknade klockan 9.. phuu vad tidigt.

ha en bra daaag!

äny;

image22

påskafton

Publicerad 2008-03-22 12:59:55 i Allmänt,

Glad påsk på er! :)

Vaknade i skaplig tid imorse ifall så jag gjorde mig iordning för att ut och gå när det var soligt ute. Men när jag väll kom ut var det iskallt, men jag gick endå. Det var så jäklans gött.
Ska nog börja göra mig iordning lite nu för snart kommer jessica och ska äta påskmiddag med oss :) Senare får man se vad som händer.

Hörs da!

äny;

image21

långfredag igen.

Publicerad 2008-03-21 19:21:09 i Allmänt,

more about låångfredagen..

 Mami skulle ut ikväll fick jag äran till att sminka henne :) Hon blev riktigt fin faktist =)
Även daniel skulle bort till sin fruga och slaggar hos henne så det blev bara jag och pappa hemma ikväll. Så jag stanna hemma även jag för att mysa lite extra med bara papi. Vi tog bilen till coop och köpte lite godis och dricka som ska ätas när vi kollar på let´s dance! Karl-petter är fortfarande kvar, då är det nått att kolla på ifall. Han är såå söt och en äkta värmläning, man kan bara älska honom helt enkelt.
Nu lämnar jag datorn för kvällen och beger mig till vardagsrumet med godispåsen i handen. Tv och mys med papi, i love it.

Puss da!

äny;

                                                          .image21

Låååångfredag.

Publicerad 2008-03-21 16:40:23 i Allmänt,

Långfredag idag. Och jag är otroligt trött och sleten. Orkar knappt gå så trött är jag. Jessica kom hit en sväng förut så slängde vi ihop en kladdkaka och satte på en dålig film. Men det fanns ingen ork till att se på den så hon lockade mitt hår! :) tjusigt!
Nu har hon åkt hem för hon skulle till uno :p Så jag ska nog upp å duscha nu och sedan lägger jag mig i sängen och stannar där resten av kvällen. Finns ingen ork för något annat, så det blev ändrade planer ikväll. Tuvär...

Hörs da!

äny;

bergvik.

Publicerad 2008-03-20 19:48:54 i Allmänt,

Det fick bli bergvik idag. Helt själv gick jag vilket var riktigt skönt faktist. Ingen som stressade en eller nått. Jag hade bara mig själv att tänka på. Även vad jag skulle köpa till mitt födelsedagsbarn :) Jag hittade nått tillslut ifall. Även lite saker till mig själv fick det bli också.
Eftersom pappa var lite dryg på att hämta mig gick jag in för att kolla lite skor på skopunkten. Men där fasnade man framför filmen 'lilla kyklingen' gud vilken sööt film. Men kände mig faktist lite korkad som sitter och kollar på film. Så jag vandrade vidare för att få tiden gå fortare.
Nu är jag ifall hemma med mina fötter gör ont.

hörs da!

äny;

orkadag, men endå lov!

Publicerad 2008-03-20 13:58:14 i Allmänt,

Det märktes redan på morgonen att detta inte kommer bli någon bra dag. Jag försov mig i morse men han ifall i tid till lektionen, tack för det.
Matte första lektionen som jag verkligen inte ville, vi fick reda på provet.. och självklart kugga man. Matte är som sagt inte min starka sida. Men det kändes verkligen som det gick bra när jag gjorde det, men det var som jag sa. Att när det går bra så går det dåligt för mig. Så jag blev lite smått grinig och fredrik blev lite grinig på mig eftersom jag var grining. Bra start på morgonen, verkligen!
Även på bygga bo fick man jobba själv eftersom friberg endast sitter och kollar på eller ligger på golvet med david i famnen och slåss.. så typiskt.
Dagen blev väll inte bättre av att jag fick både patrik och jhon på mig som skulle skojjbråka lite. Även där typiskt killar. Men jag ska inte säga nått, jag var lite bråkig även jag. :)
Hade matteolympiad sista timmen som är en tradition... helt onödigt. Inte en tanke att jag hade tänkt att lägga ner mig på det om det inte går på betygen. Gjorde ifall några tal sen gjorde jag annat. Även fick oss några äckliga rulltårtor med överdrivet mycket grädde på.
Jag åkte ifrån skolan idag med ett leende på läpparna ifall, för nu är det loooov!!!!!!!
Ska åka in till bergvik eller stan snart för att köpa lite stuffs även present till en som fyller år på måndag! :)

Ha en bra daaaaag.

äny;

gymmet

Publicerad 2008-03-19 22:06:41 i Allmänt,

Blev riktigt pigg och glad över vädret som var idag. Soligt och fint, dock snö kvar på backen men. Jag och Emilia jobbade så bra på svenskan idag så vi la oss och kollade ut genom fönstret och kollade upp mot himmlen, man får verkligen sommarfeelings. Vill bara att sommaren ska komma nu!
Hurtiga jag följde med papi till gymmet och sprang av mig lite även pumpade lite extra. Kändes riktigt gött efter att jag verkligen gjort bra ifrån mig. Alltid kul att träna, man blir även glad av det med.
Top modell fick man ju såklart inte missa idag heller. Lika bra som vanligt, ingen bitchfight idag heller, synd d. :)
Nu ska jag göra mig iordning inför sovtime! Är riktigt trött nu. 
 
Sweet dreams!

äny;

                                                      image20

Onsdag

Publicerad 2008-03-19 15:11:26 i Allmänt,

Matteprovet idag kännes lyckligt nog väldigt lätt. Jag hoppas på det bästa att det gick bra för mig. Men det är ju alltid så, tycker jag att något var lätt så gick det dåligt och tycker jag att det var svårt så gick det ganska bra. jaja.. Får ifall hålla tummarna på att jag åtminstonde blir godkänd.
Var även våran tidigaste dag idag, även den tråkigaste. Så ingenting roligt i skolan, om man bortser från folket.
Imorgon är det ifall sista dagen innan påsklovet, känns inte direkt som att det är påsk snart. Men jag är ifall glad över att få en veckas lov att se fram emot, det skulle inte skada om det var några mera veckor av lovet. Vad som händer på lovet får vi se när det kommer.

Hörs da!

äny

Tisdag

Publicerad 2008-03-18 21:28:06 i Allmänt,

Var verkligen tråkigt att åka till skolan idag.. bara snö på baken när jag trodde att våren/sommaren var på ingång häromdagen. Men jag hade tydligen helt fel...
Hände inte nått speciellt i skolan idag mer än att Monir är världens skönaste, stört skön grabb! Synd bara att han ska vara hos oss i fem veckor fast dom sista tre veckorna skulle han inte vara här. Ja, jag fatta inte heller när han förklarade det för mig. Men han menade att han skulle vara med oss i klassen. (Han är vikarie)
Efter skolan åkte jag och jessica med våra hungriga magar till vårat älskade place, olviven! Det slank ner en sallad för min del. Med lite mat i magen fick vi igång våra tröga hjärnor så vi kunde plugga lite matte eftersom vi har prov imorgon, känns som att allting sitter nu ifall. Eller jag får hoppas på det. För som sagt, annars blir det hej konsum med karro i framtiden, och det vill vi ju inte.
Mot kvällningen cyklade jag hem i kylan och tog mig en varm dusch, hur skönt som hellst. Pappa hade även fått en ny bil idag så vi åkte på en prov tur med den, även jag fick övningköra. Det gick väll som det gick, jag är inte så värst van med bilar en så länge. Men det kommer får jag hoppas på, annars lever ni faligt i trafiken om jag är på vägarna!
Och så självklart satt jag som fast klistrad i soffan för att kolla på gossip girl, hur bra som hellst. Synd bara att man måste vänta ända till maj för att se mera... aya, jag överlever får man hoppas på.

Hörs da!

äny;

image19

Måndag

Publicerad 2008-03-17 16:24:09 i Allmänt,

Så var det måndag igen och sista veckan innan lovet, känns gött. För jag är så himla trött på skolan nu. Hade muntligt nationellt i engelska förut också, jag babbla på och prata om en massa blandade ihop mig lite men det gick bra hoppas jag. Nu ska jag bara deppa för att jävla snön har kommit tillbaka, jag vill ha sommar nu!

Ha det bra.

äny

äventyr.

Publicerad 2008-03-16 18:48:00 i Allmänt,

Jessica slagga ju hos mig inatt. Blev väll inte så sent igår eftersom vi båda var väldigt trötta. Jag vaknade ifall innan henne imorse pga hennes jävla snarkningar.. finns inget värre! Så jag drog upp henne också även fall hon var i sin djupa dröm. Vi började göra oss i ordning och fick se att det var strålande sol ute, så vi satte oss på cyklarna och tänkte ta en lite cykeltur. En liten cykltur blev det inte ifall. Vi cyklade in till stan till jessicas mormor fick lite fika och matpengar som vi tänkte äta på oliven för. Så vi cyklade från stan till wåxnäs utan en tanke på att det var söndag.. (oliven är inte öppet på söndagar) så vi blev inte så värst glada över det. Så vi cyklade vidare till max där tiger välkomnade oss med ballonger. Max firade tydligen 40år idag. Vi fick i oss en hamnburgare och cyklade vidare till bergvik utan pengar. Vi skulle bara kolla lite, men det fanns verkligen ingen ork för det. Vi hade även slut på krafter för att cykla hem igen så vi ringde efter pappa som fick komma och hämta oss.
Vi cyklade väll några omvägar på väg till ställena men det var en trevlig tur i detta väder.
Väll hemma så åkte jessica hem till sig och jag gick upp och kollade på tv och somnade i några timmar. Kände verkligen hur kroppen är energi lös nu.. är fortfrande trött fast jag somnade. Wallander blir att kolla på ikväll ifall, om man kan hålla sig vaken vill säga!


Dagens humör: tröttast!
Dagens frisyr: knut utan hårspray.
Dagens smink: inget
Dagens händelse: cyklat en hel del.
Dagens planer: tv och sova.
Dagens saknad: lisa

Dagens finaste: mamma
Dagens måste: plugga, men finns verkligen inte ork.
Dagens mat: max ;d
Dagens kärlek: cykeln och jessica
Dagens sämsta: att oliven var stängt.


See you.

äny.

lördag.

Publicerad 2008-03-15 11:21:34 i Allmänt,

Godmorgon mina kära bloggläsare, eller där kanske jag ljög lite. Jag har nog inga bloggläsare kanske. Och morgon är det inte för mig, jag gick faktist upp 9 i morse! Gick och la mig tidigt igår för jag var så himla trött. Fick faktist en redig kick och började städa hela huset, bra gjort av mig faktist. :) Ingen hemma heller, bara jag och lilla rasmus förstås! Så jag passade på och städa när det inte var någon ivägen. Fint och rent blev resultatet. Sitter nu och väntar på att pappa ska komma hem då vi ska in till stan och kolla på balskor. Bra att vara i tid med sådana saker har jag faktist märkt. Även hämta hem min balklänning med. Jag ser verkligen fram emot balen som dock är i juni men dagarna bara kommer som vinden har jag märkt. Det går så himla fort... 
Senare idag ska jag in till stan och möta upp jessica och S då vi beger oss till fresh sun och lägger oss i ett varsit solarium och får lite färg på våra vinterbleka hyar. 
Ikväll är det även final i melodifestivalen, det får man bara inte missa! Ska ifall inte jag göra. Jessica och Jag ska sitta och kolla med kanske morötter och dipp, såå gott och det var år sen jag åt det. Har faktist blivit väldigt sugen på det de senaste dagarna! :) 
Nu ska jag åka in till staden. 

(Favorit i repris)
image17

Hörs. 

äny.

fredag

Publicerad 2008-03-14 20:19:13 i Allmänt,

Då sitter man här på en fredags kväll och käkar lite godis med mysdräken på. Hur skönt som hellst. Hade faktist ingen lust eller ork att göra något ikväll, jag är helt enkelt trött efter en hel veckas skola. Så det har tagit en del av mina krafter. Får gå och lägga mig i skaplig tid i kväll och vakna upp pigg. Ska ju faktist ha en myskväll med jessica imogon, det var inte igår faktist. Så melodifestivalen och nått onyttigt står nog på listan. Det är ju en självklarhet om det är anna och jessica vi pratar om. Ska ifall bli mysigt, hon ska även sova här. Dubbel mys...
Förut hade jag inget bättre för mig så jag åkte upp till ishallen och där var även julia och hannah som fick mig på gott humör, vilka godingar alltså. Var väldigt kul.  Julia fick ju trots allt ta i en mänskig batong, haha! ;p
Nej.. nu ska jag bege mig till tv:n med min godisskål och mysa med mami och papi framför så det kan låta.

See yaa!

...

Publicerad 2008-03-14 13:53:08 i Allmänt,

Oj vad jag inte känner för att skiva blogg längre, känns bara så meningslöst på ett sätt, men endå rätt kul, om det finns någon ork vill säga. Som jag absolut inte har haft på länge.
Har väll inte hänt på mycket det senaste veckorna/dagarna.. Livet rullar på och jag försöker ta dag för dag och inte se så mycket framåt, utan jag försöker ta dagen som den kommer. Det blir nog bäst så.
Känns riktigt gött med helg nu ifall.

sum 41 - whit me, bäst.

ha en trevligt helg folket.

rubrik?

Publicerad 2008-03-08 16:21:41 i Allmänt,

Blev sent i sängs igår.  Blev ovanligt pigg när jag cyklade hem från patrik igår. Med pizza ätande och massa prat med patrik, karro, lovisa, micke och ludde. Var mysigt!
Imorse runt halv 12 följde jag med mamma och atlas till kilene och gick 1 mil, fatta död jag var i slutet. Men grymt kul med atlas som sällskap, han var inte så värst vit mer åt det brun/svarta hållet efter alla lerpölar han hittade.
Senare ska jag leka med lisa, får se vad vi hittar på för kul :)

Hörs!

jessica idag.

Publicerad 2008-03-02 18:50:17 i Allmänt,

Gud vad lovet gick fort.. Har väll inte varit världens bästa precis men.. Har ifall fått sovit ut en hel del, skönt det ifall.
Sista dagen på lovet tillbringa jag med jessica. Hon fick bli offret till att färga mitt hår. Det blev faktist väldigt bra, jag är nöjd. Bättre än orange/gul som jag var innan när jag blekte det. Vad ju tvungen att bleka det innan jag skulle färga den färgen jag viljat ha. Eftersom jag var så mörk innan. Men nu är jag mer åt typ ljusbrunt hållet ;p
Vad vi ska hitta på nu vet jag inte, jessica sitter och målar av mig just nu. Man får väll se resultatet snart. hähä!
Imorgon drar skolan igång igen.. känns inte alls kul. Eller det enda jag ser fram emot är att träffa alla gullungar igen. Men annars suger det. Har ju även ett prov på tisdag som jag måste göra...

Ha det bäääst!

Kände att denna bilden passa in, för så glad är jag inför imorgon!
image16

Melodifestivalen

Publicerad 2008-03-01 17:18:30 i Allmänt,

Lördag vilket innebär melodifestivalen ikväll, ska äntligen se det. Har faktist inte haft tid de senaste lördagarna så jag har inte hunnit kollat, men Björn gustavsson har man självklart kollat på genom youtube. Han får man ju bara inte missa! :d
Har varit på stan en sväng idag för att köpa mera bleknigsmedel till håret eftersom att det blev för lite igår så mitt hår ser förjävligt ut nu. Hittade mig även lite kläder från vero moda :) Även två förpakningar blekningsmedel. Så nu ska jag bleka håret och sedan fägra det mörkblont/brun :) får se hur det blir. Alltid kul med något nytt, var faktist väldigt trött och arg på min förra fula färg.
Annars idag har jag bara tagit det lungt och ska även fortsätta med det. Så ikväll sitter jag framför tv:n och kollar på melodifestivalen! :p

Ha en bra kväll :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela