minnen kommer tillbaka när man befinner sig på platser!

Publicerad 2008-06-30 22:10:25 i Allmänt,

Skönt att få sova i sin egna säng inatt och verkligen sova ut. Och inte sova osäkert på vandrarhem, aldrig mera att jag åker dit.
På eftermiddagen tog jag och jessica en cykeltur som avslutades med att vi satt i nätet på mörmons låg och mellanstadiet och pratade gamla minnen från 4-6:an. Jag saknar den galna klassen faktist. Det var alltid "dedära jävla bråkiga 6A som alla lärare hatade" Men vad jag älskade klassen.
Fick även intagningsbeskedet idag och jag kom in! :D Så sam/webb/media på infokomp här kommer jaaaaag! :D
När mamma hade slutat åkte jag, mormor och mamma ut till bergvik för shoppa lite.

        

1. Skor från vagabond med en roset där fram som inte syns dock.
2. korta shorts från gina.
3. linne från gina.
4. mysig kofta från mq.
5. nagelack
6. var tvungen att visa er mina fina hattar från liseberg.
7. bikini från hm som jag fick för ett tag sen men glömt att fota.

annamaria;

Göteborg med den bästa!

Publicerad 2008-06-29 18:26:59 i Allmänt,


Har varit i goa göteborg med lisa, kan berätta lite om det.
Få se nu.. Natten mot lördag var jag ju såklart sådära förväntansfull och pirrig så lite sömn den natten. Kanske 1 timme bara. Skulle ju gå upp klockan 5 :o Tåget ner mot göteborg gick rätt så snabbt plus ett byte till buss i öxnered pga att de bygger om tågrälsen.
Väll framme i göteborg var det soligt och fint så det var bara att hitta första bästa spårvagn som kunde ta oss till liseberg.
Sjuuuuukt roligt där inne. Jag vågade på mig att åka höjd skräcken för första gången jag spände mig not lite väll mycket när man satt längst där uppe och väntade på att skjutas neråt. De få sekundrarna kändes som evigheter. Men tillslut så släpptes man ner och jag tappade andan och pirrade rejält i magen. Var nog för att jag var så spänd, men jag ska åka den igen för vilken känsla.
Balder var ju såklart en självklarhet att åka, den roligaste attraktionen på liseberg enligt mig. Andra gången vi åkte den så blev det teknisk fel så vi satt fast i den 70graders baken! :o Jag och lisa satt längt back och jag var livrädd att den bara skulle släppa och åka bakåt. Min och Lisas puls var nog i 180. De tekniska felet hände 2ggr till och med. Men vi var så övertrötta så vi skratta hela vägen genom balder men visst, vi var livrädda att den skulle stanna igen.
Flumeraider åkte vi ett antal gånger. Och det såg tillslut ut som att jag hade badat med kläderna på.. ;p
Mot kvällningen gick vi med våran tunga packning mot vandrahemet som vi var lite osäkra på vart det låg så vi frågade 2 göteborgare på vägen och dom visste inte ens att det fanns ett vandrarhem i göteborg, Bra där ;d
Ont i fötterna och trötta var men tillslut hittade vi det. Och kan ju redan nu säga att det var nog första och sista gången jag var där inne.
Sängarna kände jag inte om det var något fel på för jag somnade så fort jag lagt mig. Men personalen var så otrevliga så det skreck om det. De hade varit det mot tjejen vi sov med också. Tror även de var det mot de andra också. Även frukosten var äcklig så man fick bara dåliga sidor av det vandrarhemet.
Klockan 10 var vi ute ur helvetet kan man lätt säga. Så vi gick med våran tunga packning, trötta och sletna för att ta oss till tågstationen. Vi la oss på en parkbänk och prövade livet som en uteliggare, haha. Sjukt trötta var vi. Det var bara att vänta på att tåget skulle komma. Men tiden gick väldigt fort som tur var.
Ifall så har det varit grymt roligt med lisa och liseberg. Får vi göra om, fast bo på något annat vandrarhem eller hotell.

- men lisa vad gör du?
- men vad gör jag?
(klockrent)



(i flumraidern som åktes många gånger! :)
    (Vi med våra fina kaninöron)
   

 (3D bion, självklart)                                             (blöt?)
  


annamaria;

trötter!

Publicerad 2008-06-26 23:25:30 i Allmänt,

Gäsp, gäsp och åter gäsp i stora lass.. varför är jag så trött fast jag sover långt in på förmiddagen? Inte alls skönt när jag gäspar heller efersom jag har varit förkyld så spränger det i öronen när jag gäspar eftersom jag har ganska lätt att få öroninflamation då.. not fun.
Det var tydligen torsdag idag, det har gått så otroligt fort denna veckan. Jessica kom ifal till mig runt halv 1. Då vi satte på filmen bondgården, jag verkligen rekomenderar er att se den filmen. Den var verkligen hur rolig som hellst. Ifall den lilla coola musen, fett cool.
Mormor kom senare på dagen då vi fikade med henne tills mamma kom hem. Drog då ut på en cykeltur, dock hade jessica otroligt mycket energi i sig så jag blev nästan rädd ett tag.
Åkte till maxi med mor och mormor för att handla lite tills jag åker till göteborg. Jag och jessica tog ytligare en cykeltur som slutade hemma hos jessica då vi kollade på en dålig film som jag nästan somnade till så jag drog hem innan ögonen sloknade.
Ska nu bege mig till sängs för imorgon är en ny dag! ;d

 

annamaria;

love song.

Publicerad 2008-06-26 00:38:24 i Allmänt,

Det blev en timmes promme idag med lisa. Alltid lika skönt att få det gjort. Vi åkte vidare mot bergvik där lisa gjorde sina fynd. Jag hade varken pengar eller ork till att hitta något så fick bara hänga med för sällskapets skull, det funkar ju det också.
Var så oerhört sleten idag också fast jag vaknade runt halv 12 imorse, jag har totalt vänt på dygnet. Bra eller dåligt..?
Så jag gick hem till mig å käka pannkakor sen mot kvällningen åkte jag och mamma till karin ute på tynäs. Satte oss på klipporna vid vattnet och pratade lite, mys!
Fick även ett sms ifrån julia idag som befinner sig i turkiet som har hela 50 grader varmt :o Hon lever livet där nere med värme, bad, sol och shopping i mängder.. Jag blir så avensjuk på dig sötan! :p
Synd att inte sverige kunde vara lika med sol och värme nu, blir riktigt less på vädret.. Men jag hoppas det blir fint väder på lördag då jag och lisa drar till göteborg! Skulle vara ganska trist om det spöregnade..
Imorgon kommer även mormor, hon är saknad. Ska bli roligt att hon kommer hit och höjer stämningen lite. 
 



annamaria;

tack för att du finns!

Publicerad 2008-06-24 17:16:06 i Allmänt,

phuuu.. jag är nästan helt slut. Lisa och Jag tog en timmes promenad efter att lisa hade slutat jobba. Kändes att det behövdes. Pratade om allt när vi gick så det fick tiden att gå mycket snabbare. Måste nämna att lisa är en värdefull person som förstår när man öppnar sitt hjärta för henne. Det är sånt bästisar ska vara till för.
När vi hade kommit hem började vi storstäda lisas stökiga rum, det behövdes det med kan jag säga. Så nu är det rent och fin. Och otroligt mysigt också!
Allsång på skansen ikväll, får inte missa! =)



annamaria;

god kväll världen.

Publicerad 2008-06-23 23:48:22 i Allmänt,

Känns som man har haft fult upp hela tiden och inte hunnit tagit sig samman för att kunna blogga de senaste dagarna.
Visst, det har regnat och regnat dagar i sträck med åt det har det blivit mysiga filmkvällar med mysigt folk. Mycket socialare och trevligare än att sitta vid en dator och låta fingrarna gå i ett.
Men nu har jag faktist tagit mig samman och sitter ensam för att minnas vad jag har gjort under de senaste dagarna.
Men som sagt mitt minne är som en guldfisk..
Midsommar blev det i fredags ifall då solen strålade och det var så härligt. Vi fick äntligen sol på självaste midsommar, det bugar vi och bockar för. Jag och mamma var bjudna till grannen, ingen mindre än tha kööhlers! Där var det liv redan från start till slut. Åt riktigt god mat ifall det som gick att äta enligt mig. Jag är ju somsagt riktigt petig när det gäller mat. Kan kännas riktigt störade och pinsamt ibland. Men that´s it... Ifall.. Jag och Lisa stog för att fixa ihop en 3 kamp till de äldre fick bli irläns julafton, hoppa säck och kasta ägg till varandra som nicole fick på sig och även anders fast i håret, haha. Resten av kvällen spenderades med att sjunga våra vackra sångröster hesa med singstar. Gud vad vi sjöng högt med gud vad det uppskattades och kul var det. Mer och mer folk ville joina, bara kul :d
Midsommar slutades på statiol mitt i natten för att köpa korv men det blev muffins och festis. Rolig kväll med härliga personer som gjorde kvällen.



Helgen spenderades även den med lisa. Sofie och Mari kom även till Sverige under midsommar helgen så var alltid lika kul att träffa dom igen. Dock var det endast regn, regn och åter regn som öste ner utanför fönstet. Men vi myste till det med filmkvällar och myste till det lite extra. Alltid lika mysigt med allt folk som ingår i kööhlers kretsen. Älskar de människorna så är det bara. Tack för att ni finns. Speciell nu när livet känns som en berg och dalbana.
På tal om berg och dalbana så bokade jag och lisa tåg+liseberg+boende i göteborg tills den 28 juni. Ska bli så underbart att få komma bort lite och spendera tid med lisa, vi behöver det. Få ha riktigt kul och bo ensama på vandrarhem tillsammans med andra. Ett litet äventyr lär det nog bli av det hela eftersom varken jag eller lisa är så bra på att hitta i göteborg. Men det återstår att se. Tur nog så finns våra mobiler till hands om det skulle vara något. Jag längtar ifall tills vi får åka iväg.
 Även mormor kommer till oss nu i veckan. Ska bli kul att träffa henne igen. Jag hänger nog med henne hem till färnbo och kollar läget där i några dagar för att få mig på andra tankar. Saknar stället och personerna där borta också!



Love u everybody.
eran annapanna! ♥

Min farmor är den bästa!

Publicerad 2008-06-18 21:29:31 i Allmänt,

Det blev en riktigt härlig dag tillsammans med min farmor. Har inte hunnit med att vara där på länge så jag tyckte det var på tiden. Hon uppskattade mitt besök och bjöd på fika o mat. Även en massa prat.
När molnen gått bort gick vi ut och började rensa ogräs och klippa lite grenar. Det tog verkligen på krafterna kan jag säga.
Torrest (farmors hund) vad inte still en enda sekund utan skulle hela tiden bita och busa. Han fick ifall tag i min tumme när jag var ute och gick med honom så det gick hål och börja rinna blod så det blev över. Det är sjukt vad ett litet sår kan blöda så mycket.
Tackade sedan för mig och begav mig hemåt runt 5 tiden. Duschade och sånt. Gick över till lisafisa en snabbis och lämnade över hennes kläder, tack för lånet. Även skönt att höra att hon trivs på sitt sommarjobb. Kanske får besök av lilla mig snart, var länge sen man var på mörmolågstadium.
Sitter och småsneglar på fotbollsmatchen mellan sverige - ryssland. 1-0 till ryssland just nu. Men jag tror sten hårt på 1-1. Men endå bryr jag mig inte om det blir förlust ikväll. Fotboll har väll aldrig varit något för mig. Bara lite småkul när sverige spelar. Men sverige har sitt stöd ifrån mig ifall, så heja sverige glatt humör kämpa på tills ni dör.. eller hur går den? haha. Ni ser, lika dålig på hejaramsor också!
Morgondagen ska spenderas med Karolina, får se vad som hittas på.

(Söta torrest)


♥ annamaria;

snabb uppdate

Publicerad 2008-06-18 11:29:06 i Allmänt,

Nu de senaste dagarna har jag blivit otroligt rastlös.. så jag ringde farmor i går kväll och erbjöd mig att hjälpa henne med trädgården idag. Dock regnar det lite idag igen... men det kanske inte förhindrar oss? Det bara duggar lite i daxläge ifall. Annars får vi hitta på något inomhus. Hon har ju världens galnaste hund så vi lär nog inte sitta ner en långstund.
Och snart lyfter julias plan till turkiet, bara jag tänker tanken så vill jag också utomlands. Men jag får vänta några dagar tills det är min tur! :d
Ska börja göra mig iordning inför dagen.

annamaria;

jag vill bli miljonär.

Publicerad 2008-06-17 22:57:03 i Allmänt,

Jag är riktigt shoppingsugen, men dock måste jag hålla hårt i mina pengar för att spara till roligheter i sommar istället, känns mer värt.
Kollade runt lite på nelly.com och hittade lite plagg som är ur snygga. Jag vill bara ha hur mycket pengar som hellst och klicka hem allt, men man kan ju alltid drömma... 
Det kommer ju trots allt snart en shopping-weekend med J till tallin i sommar, hoppas hoppas!

(En riktigt sommarsöt klänning från koola anna)
  
       
(En lite finare klänning till fest)            
  

(fin sommarklänning som är perfekt till vardags)
 

annamaria;

solen, vart är du?

Publicerad 2008-06-17 12:19:50 i Allmänt,

Det är rätt trist att vädret bara blir sämre.. Jag som vill bada och sola och njuta av mitt sommarlov i solen!
Julia har turen på sin sida och åker till turkiet redan imorgon, kommer sakna dig sötan! :) Mest av allt ville jag faktist följa med henne i resväskan! Men jag får vara kvar i kalla sverige..
Jag ska faktist snart till skolan och skriva på ett papper. Ska även försöka och hinna med att gå ut och gå. , har varit dålig med träning på sista tiden. Städning på rummet måste också bli av idag, för det är idag jag har tid med det.
Lisa sommarjobbar hela veckan lång i 3 veckor till tror jag, hon verkar trivas på mörmonsfritids! :) Tillbaka i sina barnsben igen.
Har inte så mycket mer att tillägga mer en att dagen blir rätt slapp från mitt håll, jag behöver en sån dag så att min förkylning kan försvinna någon gång.

annamaria;

liseberg <3

Publicerad 2008-06-16 16:50:24 i Allmänt,

åh, vad jag längtar!
Liseberg den 28 juni om allt går som det ska med världens bästa! ♥



annamaria;

nanana, det är de jag vill ha.

Publicerad 2008-06-16 16:34:29 i Allmänt,

Pusta ut.. nu sitter jag här och försöker minas vad jag har gjort under de senaste dagarna, men mitt minne kan man säga är som en guld fisk.
I lördags var jag med lisa ifall. Man hittar alltid på något kul med den tjejen. Det gjorde vi även i lördags. Tog oss en promenad mot kvällningen med kamran och tog massa fula kort och videos. Man känner sig så speciell när man är med dig lisa, jag älskar den känslan. Det är så att det ska vara du och jag, livet ut. Kvällen/natten slutade ifall i lisas säng med pippi och popcorn, mysigt.

Söndagen åkte jag och jessica ut till hennes sommarstuga för att rensa hjärnorna och andas lite frisk luft. Det stället är så underbart. Snart har vi även inskaffat en gummibåt för att ta oss till andra sidan (kossön) för att se om det verkligen var kossan som mua eller om det var du jessica :d
Vi grilla och kollade fotboll, hade tänkt att vi skulle dygna men jag slumrade till klockan 2 på natten så den dygningen blev inte av. Vaknade av att det oskade och regnade så jag gick upp och stängde fönstret och somnade om tills klockan slog 12.
åkte hem till ön igen på förmiddagen, svängde förbi oliven för att få oss lika käk (skräll oss)
Jag har även smittat av mig så nu är även jessica förkyld, hihi. Så vi låg och dega i hennes säng tills jag åkte hem.
Mitt rum ser ut som ett bombnerslag men jag orkar verkligen inte städa.. får bli någon annan dag.

go låt, diggar!


annamaria;

skolavslutningen.

Publicerad 2008-06-12 23:45:45 i Allmänt,

Vet inte riktigt hur känslorna var/är över att jag har slutat 9:an.. Glad för att jag har ett 9 veckors sommarlov att se fram emot men även ledsen över att lämna världens bästa klass. Vi har gått igenom så otroligt under alla våra 3 år. Jag kommer sakna allt och alla.
Fick frukost på sängen som verkligen uppskattades eftersom jag var hur trött som hellst. Sen skulle jag upp och göra mig iordning som jag var lite seg på för jag var lite trött. Men det gick. Jessicas familj kom och hämtade upp mig och vi åkte till nettan för att hämta blommorna sen vidare till skoghalls kyrka där det blev fotografering och sjungande. Även där brast tårarna för mig, kören sjöng så fint så man fick massa tillbaka blickar över mina 3 år när rektorn pratade om de 3åren.

9D, oslagbara! ♥


Den sista lunchen blev också på mörmon, kyklingklubba, ris, wookgrönsaker och sötsursås stod på menyn. Kanske inte värdens godaste men det gick ner.
Sexåringarna kom och sjöng idas sommarvisa och delade ut rosor, gud vad dom var söta.
Betygsutdelning och även sista gången man satt brevid emilia i sal 106, riktigt sorligt.
Sen var det dax för det man inte ville göra men endå så ville man, att springa ut ur mörmon under lärarnas armar. Karin klappade mig på ryggen och önskade mig lycka till i livet, där brast det igen denna gången riktigt mycket. Blev gråtkalas ute på skolgården och massor med rosor, packet och liknande runt halsen.
Väll hemma så kom lisa och emelie på fika, sen kom även farmor, jessica och anna. Fick presenter som tex. ett halsband från dyrberg som är mitt favvo. En godisskål med massor av godis, gossedjur, ljuslyckta, choklad m.m.
Dock saknade jag endast en person som kunde göra att så mycket bättre..
Jag och jessica åkte vidare hem till jenny där även sara, matilda och kim var. Hemma hos jenny bjöds det på pastasallad och grillad kykling, gööör gott. Vi drog senare ut men vissa omständigheter och en hals som inte alls är bra och en bränskada på mitt ben som värkte för varje steg jag tog och kallt var det också så var det hela inte så roligt längre så jag åkte hem.
Sängen du är efter längtad, här kommer jag!



annamaria;

9;ans bal.

Publicerad 2008-06-12 23:20:34 i Allmänt,

Så var det roliga helt plötsligt över.. Det är sjukt vad tiden går fort när man har roligt.
Den omtalade balen var igår kväll, jag gjorde mig iordning på make up store där hon sminkade en vardags/fest sminkning eftersom jag inte vill ha för mycket. Men resultatet blev ursnyggt och jag blev så fashinerad av henne att hon kunde allt om smink och vad som passa bäst på olika personer så jag var tvungen att fråga hur hon lyckas! Hon var ifall hur gullig och snäll som hellst. Fick med mig en asbra fondation, compact puder och läppglans hem som är bra mot huden.
Det blev att dra vidare ut till bergvik för att fixa håret på hårcenter där det skulle ta 2 timmar sa hon, men det gick på 1 timme att locka och sätta upp håret. Kände mig extra snygg när jag var klar. Bara att åka hem och klä upp sig lite extra sedan vidare till folkets hus för att bli insläpta så balen kunde börja. Kom in rätt snabbt och satte oss till bords, buffe stod på menyn.. Sen blev dans i hela 3 timmar, jag var inte den sista som var på dansgolvet kan jag lova.

Mina bruds var snygga som vanligt.


Efter 3 timmars dansande och klockan hade slagit 23:00 så var det roliga över.. mina fötter värkte eftersom jag rockat loss i högklackat, kanske inte det smartaste anna.. Var hur skönt som hellst att få av sig skorna och sätta sig ner i bilen.
Både jag och jessica, även det flesta var lite besvikna över att vi inte fick någon efterrätt så vi drog till mcdonals på kvällen och åt en mc flurry. Där avslutades kvällen.. Verkligen ett minne för livet, jag längtar tills student balen. Bara att börja räkna ner! ;)



annamaria;

full rulle.

Publicerad 2008-06-10 22:33:05 i Allmänt,

Prova hela kitet inför balen imorgon, är riktigt nöjd med mina inköp känner mig även riktigt snygg! ;)
Pröva även självhäftande axellösa bh som jag har laddat upp en bild på förut, den satt riktigt bra och var hur skön som helst. Kändes att den var värd varenda öre faktist, så den rekomenderar jag.
Morgondagen ser även bra ut, mycket som händer.

♥ Skolan, börjar 8:30
♥ Bästivalen klockan 11:00
♥ Sminkning på make up store klockan 14:00
♥ Håruppsättning klockan 16:00
♥ Bal 18:00

Jag tycker faktist det är kul att ha något att se framemot och inte vara långtråkigt. Utan gillar när det händer något hela tiden.
Ska börja göra mig iordning inför sovtime nu, vi hörs säkert inte imorgon eftersom det är mycket jag måste göra. Kanske på torsdag. Annars någon gång under helgen. bilder och annat blir det då, lovar! :)

annamaria;

Det är mycket man måste göra.

Publicerad 2008-06-10 15:35:39 i Allmänt,

Han inte vara så aktiv här igår pga några anledningar..
Är endast chill i skolan nu det senaste dagarna, vilket kan bli lite långtråkigt också.
Åkte in till staden med Jessica igår för att vara med som smakråd när hon skulle handla det sista tills balen. Så skulle vi även kolla efter present till karin, fick bli en choklad-praliner-tee m.m påse, med lite gott och blandat i från chokladaffären som ligger i mitt i city. Hittade även en riktigt sommarfin klänning från gina som jag var tvungen att köpa, tyckte även att jag var värd den.
Vi åkte senare ut med jessicas moppe för att hitta en ny badplats men efter att ha åkt runt på en skogsväg i nästan 45 minuter så gav vi upp vårat letande, vi var ju helt vilse också.. Hittade ifall ut till tynäs där vi satte oss på en brygga och åt upp vårat fick och även matade ankorna som gästade oss. När vi ätit upp och så skulle jessica köra hem mig med moppen då vi tog innevägen för att slippa all trafik. Vilket vi kanske inte skulle ha gjort.. En bil kommer från höger sida och ser inte mig och jessica som står stilla nedanför backen för att vänta tills bilen kört förbi, när bilen svänger och kört rakt på oss.. Lyckligt nog så gick det bra med både oss och moppen, kanske lite delar som måste bytas på moppen men bra att det gick så bra med oss. Jag brände mig på avgasröret och fick ett bränmärke på insidan av smalbenet och jessica fick styret i magen och blev lite chokad. Några tanter från gårdarna runt omkringt såg vad som hände och kom till unsättning. Så ni kan lungt pusta ut, vi överlevde! :)

Har ju kärlek/vänskaps tema i skolan och jag, julia och jessica blev klara med våran fifiga uppgift på bara några minuter så vi har inte gjort alls mycket i skolan. Så jag, julia och patrik åkte till hammarlunden idag för att kolla på deras cabare. Hängde även med in i hammarlundensmatsal med flera mörmoelever och startade upp ett matkrig. ;)
Åkte senare tillbaka till skolan för att ha redovisning sen fick vi sluta runt 1.
Ska ta det lungt idag eftersom jag är förkyld såhär inför bal och avslutining, JIPPPPPI.. nat.
Även beställa lite blommor och skriva kort till jocke och annika, våra mentorer. Ikväll blir det ifall gossip girl, ska även försöka laga lisas wook som lisa är mästerkocken på att tillaga, hoppas bara att det smakar lika bra när jag gör det. Tror jag kanske itne men, påtal om lisa, den filuren var det rätt så länge sen man såg. Miss you sötis!
Imorgon nalkas det även bästival och bal klockan 6 utanför folketshus, be there!

Klänningen från gina!


annamaria;

That is where I'll go.

Publicerad 2008-06-08 21:32:11 i Allmänt,

Nu ska vädret börja bli sämre och det suger faktist. För det är ju nu vädret ska vara fint och soligt eftersom det är bal och skolavslutnig att se fram emot. Som är redan börjar nu på onsdag! Känns verkligen inte som det, men jag har väll inte riktigt fattat det enu, det kommer nog med tiden tillslut.
Ska även lämna tillbaka nycklarna till skåpen som jag har haft i 3 år, nu ska jag inte stå och trängas mellan emilia, jessia och lovisa längre.. d-a-n-s, remember bruds? ;)

Det är ju söndag idag också, det känns inte som det längre eftersom det är sommar och snart sommarlov. Annars brukar det vara tråkiga söndagar som man inte vill ska ta slut för skolan börjar nästa dag.. Men det senaste söndagarna har inte känns så tråkiga, ser faktist fram emot sista veckan i skolan också eftersom det är tema dagar och bästivalen ;d
Denna söndag har jag legat ute och solat en hel del på morgonen men åkte sedan till mörudden där jag skulle möta upp julia för att vi hade tänkt att bada, men ändrade oss i sista sekund eftersom det blåste så mycket.
Vi åkte hem till julia sen kom även hannah, vi drog till blå bryggan för att bada men ändrade oss igen eftersom det var lite kyligt. Hem till hannah för att kolla på eva och adam sen blev vi sugna på att bada igen så vi drog till mörudden men doppade endast fötterna. Åkte istället till coop och köpte godis åkte hem till hannah igen för att kolla på paris hilton filmen som sög så vi bytte till eva och adam igen, där har ni min dag. Ska nu hoppa in i duschen sedan slagga.

annamaria;

oh, happy day!

Publicerad 2008-06-06 20:49:21 i Allmänt,

Solen steker och det är sommar, jag älskar´t.
Träffade pappa för att äta på casanova i dag, favoriten på min sida. En italiensk resturang i stan. Jag rekomenderar den starkt.
Vi åkte sedan vidare för att hämta upp daniel sen till coop för att inhandla lite fika tills när vi skulle ut på sjön. Jessica joinade även hem till mig där vi packade i bilen sen drog vi till mörudden och åkte båt med ring efter, så himla kul. Jag skrattade hela tiden, blir att göra om igen och igen och igen! :D Fick ifall tillbringa dagen med älskade daddy, det var det som var meningen! :) <3
Jessica kom lite senare till mig igen så vi mötte upp julia för att åka till coop för att handla stuffs för morgondagen, dock hade dom inte någon svensk fläskfilé utan dansk. Vi alla 3 tvekade på att det var utlänsk så vi åkte till rimi men ingen svensk fläskfilé där heller så vi fick ta en dansk endå.. Så ville jag bestämt grilla majskolv men rimis kylar och frysar hade gått i sönder så det fanns ingen majskolv så vi fick cykla tillbaka till coop så jag äntligen fick min efterlängdade majskolv så jag kunde vara tyst. Inhandlades även årests första kulglass som satt fint i magen, mums.
Mellanlandar hemma nu för att äta grillat, ska ut senare får se var dom hittas på. Bada hoppas jag för jag dör snart i denna värmen.




annamaria;

sommardagar är det bästa som finns!

Publicerad 2008-06-06 00:58:06 i Allmänt,

Så var den sista seriösa skoldagen över under högstadiet.. nästa vecka är det bye bye forever! Fick ifall mitt efterlängtade MVG+ i hk, kändes hur skönt som hellst. Stämningen under dagen höjdes ett späp tack vare annikas gulliga kommentar! :) Som även bjöd på glass och kakor!
Fick sluta runt halv 1 så jag åkte med julia och matilda till trumma för en sola och bada dag! :) Åkte först till ica för att köpa lite smått och gott. Jag var den enda som vågade bada, 2ggr till och med. De andra enbart solade och göttade sig! :)
Vi drog vidare hemåt, dock så var oturen på min sida idag igen så jag fick punka på cykel. Tycker att min cykel inte känns så hel längre.. Så jag fick gå hem med cykeln men julia var söt och drog liten bit hon också, ett plus till henne.
Jag fick världens mysigaste idé om att äta tacos på mörudden vilket vi även gjorde. Fullt mys, jessica joninade även i sista sekund. Blev även ett dopp på mörudden för att svalka av oss lite. Vi mötte senare upp karro, kim och patrik så vi drog till huc för att lira lite volley boll men det blev inte så mycket spel av det hela så vi dissade det och mötte lovisa och emilia. Kvällen/natten slutade hemma hos mig bänkade i soffan för att kolla på beck.
Mysig dag och vädret håller i sig, perfekt!

solning på trumma. Även badning för min del.


Mys med tacos på mörudden.


badning vare ja!


annamaria;

Nu är sliten från min sida över!

Publicerad 2008-06-04 21:56:08 i Allmänt,

Nu har jag tagit mitt sommarlov för nu är jag klar med precis allt i skolan, inget mera jobb och slit ifrån min sida till mörmoskolan. Aldrig mera! tack gode gud, för jävlar vad jag har slitit in i det sista med allt. Var verkligen en lättnad att sy i sista knappen på skortan idag, tack och hej för denna gången var det enda jag sa när jag var klar. Blir inte så mycket jobb i skolan framöver heller eftersom vi ska ha kärlekstema (haha) även bästivalen, det ser man fram emot. Även balen är ju om en vecka, sjukt vad tiden har gått fort. Ser fram emot balen som ett litet barn innan julafton. För jag ska leva i lyx för en dag och kung för en natt. För gårdagen blev det att dansa i hela 2 och en halv timme för att träna på vals och andra discodanser, känner att jag var lätt den bästa! Så akta er för här kommer balens drottning och intar dansgolvet, dock utan kavaljer.
Kan ju säga att alla 9:or fick sina höfter svänga rejält igår, riktigt trevligt.
Camilla kom även en snabbis till skolan idag endast för att säga hej, det var länge sen man såg den människan. Synd att man har tappat kontakten lite, vilket jag verkligen inte vill ska hända.
Dagen spenderade jag med karolina som fick äran till att färga mitt hår så jag slipper se min blonda utväxt. Blev riktigt fint så tack karro! :) Vi tog oss sedan en liten promenad som slutade med att vi satt på marken och bara pratade om allt möjligt. Fick ju även se lite 92:or guys lite fotboll, rawr!

                           


annamaria;

happy girls!

Publicerad 2008-06-02 20:12:26 i Allmänt,

Att ett litet betyg kan höja stämningen så himla mycket. Jag och Karolina var överlyckliga dagen till ära för att ha fått reda på vårat mattebetyg, vad vi har slitit in i det sista. Men fan vad det var värt det. Vi hade skakat hand på om vi klarade det så skulle vi springa i bh och shorts runt skolan, vilket vi även gjorde! Vi var så enormt glada så det går inte att beskriva känslan!
På no:n idag fick vi oss en varsin bulle och dricka av lenny, han hade ett litet tal om att han kommer sakna oss och tackade för denna tiden, urs.. jag vill inte lämna honom! Han var ju inte världens bästa lärare men endå så skön person!
Beachvollyboll blev det på idrotten verkligen superkul men ruggit varmt så jag, julia, lovisa, jessica och emilia åkte direkt till mörudden och tog ett avsvalkande dopp, uppskattades verkligen!
Nu står grillen på glöd för nu ska jag fira! 
                                                  
                                                                     Jag och lenny!
                     

annamaria;

sommarlov, here i come!

Publicerad 2008-06-01 21:33:13 i Allmänt,

Vilken toppen helg det har varit. Jag kan verkligen inte klaga på nått. Har varit super härligt väder och jag har bara njutit av varje sekund.
Hela helgen har jag umgås med lisa. Sofie och Mari anlände ju till sverige så det var riktigt trevligt att träffa dom igen! :)
Det blev ett dopp på edsviken idag så varmt och skönt. Åkte hem senare och har bara legat ute och solat hela dagen lång, man har ifall fått färg (jippi) Ska bli fint väder hela veckan framåt nu också, super! :D Blir kanske en diss på soldusch ifall, kan ju iställer ligga ute i solen och få färg istället inför balen.
Blir även en oseriös och onödig vecka i skolan nu, men inte långt kvar vilket är bra! :)
Jag är ifall lite pirrig inför mitt resultat som jag ber om att jag får reda på imorgon, hoppas hoppas!

annamaria;

9D-ream team, oslagbart!

Publicerad 2008-06-01 01:27:29 i Allmänt,

Det är nu bara 11 dagar kvar med världens bästa 9D-ream team klass. Det har gått så oerhört fort sen vi satt första gången tillsammans i 7:an. Jag minns den dagen som den var igår. Jag vill inte lämna alla, men nån gång måste man tuvär.. Jag kommer sakna allt och alla. Tänk att aldrig känna dendära känslan av att tycka skolan var rolig att gå till för att man skulle träffa världens underbarste klass som fick en på sånt glatt humör oavsett om man hade vaknat på fel sida.
Vi har varit med om så mycket i 3 år tillsammans. 9D är och kommer alltid ligga ett snäpp över alla, så är det bara ingen kan ta den platsen ifrån oss för tillsammans är vi oslagbara!
Jag har fått såna oerhört bra vänner för livet.
Den som jag mest ska tacka för all hjälp och sköd är ingen mindre en karin, hon är verkligen värd en första plats. För om inte hon fanns så skulle hoppet på skolarbetet vara noll. Så om du läser detta karin så ska du veta att jag värde sätter dig till max, du är guld värld. Finns inte ord för hur glad jag är för all hjälp!
Måste även säga att jag är stolt över mig själv hur jävla mycket jag har slitit i timmar och dagar, jag har höjt mig en hel del och haft humöret uppe kan inte säga något annat än att jag är stolt över min insatts i dessa 3 åren.
Kommer sakna rasterna då man gick in i blått-arbetslag endast för att säga att man letade efter en penna men ville bara vara där inne och prata med lärarna.
Jag finner inte ord för hur det känns inom en när man vet att man det inte är långt kvar tills vi alla går skilda vägar.. Man räknar ner tills sommarlovet men endå vill man inte för jag vill inte lämna klassen!
Men nån gång måste man, tuvär...

En bild säger mer en tusen ord.

<3
image72

kommer sakna våra konstiga ideér tillsammans, jessica!
För det var alltid jag och jessica fick skulden för allt..

image73

Nog den roligaste idrottslektionen på is på länge.
image74

En enda sak som jag verkligen inte kommer sakna är skolmaten, dock korvstroganoffen kommer bli lite saknad, men bara lite! :)
image75

Tre ord räcker, mina brudar knäcker!
image76

Att ligga ute i gräset tillsammans var något man njöt av!
image77

Glöm inte bort återträffen om 20-30 år. Jag är på, är ni? :D

annamaria;

sommarkvällar är så underbart..

Publicerad 2008-06-01 00:41:21 i Allmänt,

Idag har det varit en såndära typisk sommardag som man inte ville att den skulle ta slut. Har varit typ 27-29 grader max! Jag bara älskar´t. Har bara varit ute hela dagen lång, men jag ska försöka komma ihåg min dag så gott det går..
Cyklade ifall in till wåxnäs med lisa, sofie och mari runt 11 på förmiddagen dock blev det en hel del omvägar (känner du dig utpekad sofie?) haha. Köpte oss lite smått och gott på wåxnäs sedan åkte vi vidare in mot staden för att äta glass på pråmen!
Juste, en sak jag måste berätta för er. Påväg till wåxnäs vad kör jag inte över om en ORM!!!! Gissa vem som skreck och hjärtat slog i 180. Jag är så enormt rädd för ormar så det finns nog inte ens en människa som är räddare en jag, eller jo det är klart att det gör..
Solen stekte på oss när vi cyklade och smart som jag är så hade jag en t-skirt på mig och har nu en riktigt fin bonbränna.. Den försvinner imorgon om det är soligt och fint.
Väll hemma på ön igen la vi oss och stekte i solen, underbart. Jag och lisa badade även med vattenspridaren på studsmattan, riktigt härligt och avsvalkande, precis vad vi behövde.
Lisa skulle bort mot kvällningen så jag drog vidare till Lovisa där även karro var. Sen kom emilia och hanna som hade varit och bada. Så vi drog till mörudden så emilia, hanna och lovisa fick bada. Jag och karro var åskådare! :)
Vi drog vidare hem till patrik där jhon, forsman, per var så killarna beställde pizza och vi tjejor grillade. Hampus, Jocke, Kim och  Dyrman kom senare på kvällen så vi tog oss en lite promdenad för att hitta på något att göra.. Slutade med att vi satt i patriks uterum och pratade om allt möjligt. Även lite gäspningar blev det en hel del ;d

annamaria;

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela