sommar sommar å sol (8)

Publicerad 2008-02-28 21:58:21 i Allmänt,

Var faktist lite frusen när jag kom innanför dörren för inte så länge sen. Har ju suttit 3x20 i en kall ishall, DM match mellan fbk och hhc... fbk vann överlägset med 7-2 (?) synd, men kul för dom. :)
Nu sitter jag här IGEN då.. vid den jäkla datorn, man blir beroende av datorn, ifall jag.. Men ska försöka att inte sitta lika mycket som jag sitter nu.. aya, lättare sagt en gjort jag vet. Men ska ifall gå ifrån datorn nu för jag är grymt trött eftersom man gick upp runt 7 imorse.. :)
Fredag imorgon redan :o.. ni ser, vart tog lovet vägen? Knappt man hinner blinka så är det förbi, tråkigt. Nu vore det inte helt fel med litte sommar och sol och självklart SOMMARLOV ;d vem längtar inte till sommarn 2008? 
Kollade faktist igenom mina sommarbilder jag har på datorn, gud vilka underbara minnen man fick av 2007, var väll inte världens bästa precis, mest regn bara.. det var lite tråkigt men man ska inte skylla på vädret.  
Får hålla tummarna att det bli en solig sommar 2008 för snart är sommaren här. Vänta ni bara, snart står sommaren utanför fönstret.

Ha det bäst!

bodaborg!

Publicerad 2008-02-28 16:51:22 i Allmänt,

ingen sovmorgon idag inte.. skulle med brudsen till boda borg. En grymt rolig dag med jessica, julia och emilia! :) Och vi kommer tillbaka vad så säkra på det.
Nu ska jag göra mig iordning och äta lite senare blir det att heja fram HHC till seger mot färjestad i DM-finalen! ;p lycka till grabbar! :)


Hörs!

lisa idag.

Publicerad 2008-02-27 20:08:03 i Allmänt,

Vilken härlig dag! Sov verkligen ut i morse, till 11 faktist då lisa ringde och ville att jag skulle hänga med ut och gå. Det tackar man ju aldrig nej till, så jag vaknade till och gjorde mig lite frulle. Sedan tog på mig ut-och-gå-skorna så traskade vi iväg mot jennifer och nicole borta på hammar (lövnäs) Så barnvakt kan man säga att jag och lisa har varit idag.
Hemma hos dom fanns det två urgulliga kattungar som var riktigt busiga. Men dom somnade sött i min famn båda två tillslut, hur gulliga som hellst. Senare på dagen begav vi oss mot skoghall igen även jennifer och nicole hängde med fast på cyklar. Vi kom hem till Lisa och började göra iordning inför våran utflykt med att grilla på gryta. Så varm choklad, korv o korvbröd, filtar och självklart kamran tog vi med oss. När vi var påväg mot gryta skulle vi kolla om allt var med. Då lisa upptäckte att hon hade tagit en kasse för mycket. Det var den kassen med massa kläder i. Och så hade vi glömt kassen med tändvätska och tändstickorna hemma. så nicole fick cykla hem igen för att hämta det. Medans jag och lisa fortsatte för att köpa lite smått och gott på ica.
Men väll frame på gryta var det väldigt kalt och blåsigt. Men vi överlevde att med massa filtar omkring oss.
Mysig ute dag var det ifall med mysigt folk, så en hel mysig dag!

Vi hörs!

Sportlov

Publicerad 2008-02-26 22:19:02 i Allmänt,

Har helt och hållet tappat suget för bloggen.. Visst det är kul att skriva och få tillbaka blickar vad man har gjort och så.. men ah, vad ska man skriva? Sportlovet har precis börjat, och det kommer säkert bara svepa förbi som en vind.. det är endå bara tisdag men kommer vara söndag rätt fort tror jag. Måste ta vara på min lediga stund och få ut nått kul av det. Ska nog spendera många timmar till att sova ut, det behövs verkligen. Så man kan ta nya tag när skolan drar igång igen. Även åka ut på något äventyr blir det nog får vi hoppas på. Men mest blir det nog att umgås med nära och kära.
Åkte faktist runt till olika ställen igår där dom säljer balklänningar med jessica för att kolla ut någon klänning jag kan bära på 9:ans bal i sommar. Långt kvar i know, men det gäller att vara ute i tid om man vill ha den klänningen som sitter perfekt och ser snygg ut. Jag hittade mig ifall en tillslut efter att fått upp hoppet och lite mat i magen. För det är inte kul alls att kolla på klänningar om man inte har ätit något på hela dagen, då är det ifall inte kul att vara i min närhet kan jag ju säga. Som sagt, jag hittade mig en balklänning. Blev en grön blå acktig som skiftade i någon nyans, men vilken färg då vet jag inte riktigt. Den var ifall enkel och fin, jag gillade den. Ville heller inte ha för mycket krimskrams och ståhej under 9:ans bal, det är ju bara 9:an.. inte så stort som studentbalen. Så jag lägger ner mer tid och pengar på studentbalen. Men håruppsättning och sminkning inför 9:ans bal är också redan bokat :) Så det är bara lite små saker som ska inhandlas sen är jag så gott som klar med planeringen inför 9:ans bal. Eller en liten eller kanske stor sak är väll kvar, men vad tänker jag inte avslöja.

vem vet, kanske jag får upp hoppet för min blogg igen.. det återstår att se.
finns kanske varken ork, tid och nöje till att sitta och skriva blogg. Men som sagt, den som följer den får se.

Ha ett bra lov, ni som har det vill säga!

sminkning på make up store.

Publicerad 2008-02-09 19:31:10 i Allmänt,

Klockan 12 hade jag bokat privat sminkning på make up store, längtat länge nog efter det, men idag var den stora dagen inne!
Fick massa med bra tips och råd om hur man ska sköta om just min hy och hur jag ska lägga på sminket :) Blev hur snyggt som hellst, dom är grymt duktiga och urgulliga inne på make up store! :) Var även modevisning på stora scenen som jag satt och kollade på medans hos sminkade mig :) riktigt snygga kläder i vår alltså!
Efter att sminkningen var klar och jag hade kollat ut saker jag ville ha. (blev en lila/viol aktig ögonskugga som passade väldigt bra till mina gröna ögon, en fondation pensel, guldkajal penna, fick även med en vaniljvit ögonskugga på köpet)
Gick vi raka vägen till ginatricot, hittade äntligen en jenasklänning och ett par knästrumpor :) Hittar alltid någon på gina, den butiken är bäst helt enkelt :) Men alla visste väll redan att jag älskar gina, om ni inte visste så vet ni nu :p hehe.
Åt en sallad innan vi åkte hem också, väldigt god :)
Sen gick jag över till lisa, åkte till ica och köpte mat och godis, Lagade en väldigt god tacos, så mätta och belåtna blev vi :-) Färgade och slingade även Lisas hår, blev väldigt fint :) Även jag själv gjorde en lite tjockare slinga i underhåret :d
Ska förhoppningsvis sova hos henne inatt, vi ska nog åka in till stan eftersom båda känner för det, nått kul ska vi ifall hitta på :) Annars blir det att sätta på sig mjukis med godispåsen och kolla på titanic klockan halv 10 :) 
 
Ha en bra lördagkväll.

    - bilder från sminkningen, syns dock inte så mycket.

make up store.

Publicerad 2008-02-09 10:21:52 i Allmänt,

Såg faktist en väldigt bra film igår som gick på tv:n. jag brukar inte gilla såna filmer, men jag var helt inne i den, som jag aldrig brukar vara annars! :p för jag brukar inte vara så koncentrerad på såna (action kanske man ska kalla den filmens innehåll) filmer annars. Vad den hette har jag dock glömt bort, såklart.. Nått på P ifall :)

Nu snart ska jag åka in till stan för att bli sminkad på make up store, ska bli super kul. (Ja, det kommer säkert bild på det senare) Blir nog även litte shopping om jag har tur, får se om pappa vill och orkar dras med mig till gina tricot! <3 Dom har fått in så mycket vårfina kläder så man vill bara ha allt. Men faktist så är det endel nödköp jag måste göra, så han har nog inget annat val än att stanna kvar och shoppa med mig.
Mot kvällningen ska jag va med lisa, vi ska ha mys som alltid. :) Älskar henne! <3

Ha en bra dag, sköt om er!

friluftdag! :)

Publicerad 2008-02-08 22:04:28 i Allmänt,

Ingen skola idag, rätt gött! :) Blev istället att åka in till stan och gå stadsvandrig :p fick frågor om vårat kära karlstad, men inte orkade vi gå runt hela karlstad för att kolla upp svaren på frågorna, nej vi ringde jessicas smarta mormor och mamma :) haha, så var svaren klara! :) gick lätt och fort.
Gick till donken och åt mat, där även emanuel och anton var :-) Sen gick vi med dom till mariebergskogen där alla skulle mötas senare! Var faktist väldigt trevligt. På mariebergskogen grillade dom korv, men jag var så mätt så jag åt inget :) Gick in till naturum och kollade läget, sen kom den tidiga bussen hem som vi hoppade på fast vi inte fick :) Så vi känade på denna dag faktist, börja 10 och sluta 1 :) hähä, alla andra började 9 och slutade 1. Men vi skulle ju igentilgen sluta runt 2 :) om vi skulle vart i skolan skulle vi slutat runt tio i 3. aya!
När vi kom hem hängde karro med mig hem :) Sen kom även ludde, blev att chilla lite, kolla på tv också :)
Sen drog ludde för han skulle spela match, som även jag och karro gick och kollade på :) skoghall vann med 7-2 mot karlskoga vare va? ;p träffade även pernilla och magda där borta :-)
Sen gick vi hem och nu kom ludde hit igen. Karro och ludde sitter just nu och är grymt söta i min soffa, ni ska bara se dom.
Nu ska vi nog se på någon bra film :)

-Imorgon ska jag sminka mig på make up store, ser jag fram emot! :)

vi hörs!

skolan/träning

Publicerad 2008-02-07 16:21:12 i Allmänt,

så var det gjort, nu har jag bokat tid för klippning hos frissan. Blev den 4 april, väldigt långt kvar men endå! :)
Ska bli skönt att klippa sig ifall, gillar verkligen inte mitt hår nu. Jag har totalt förstört det...
Uppsats i nationella idag också ju. Gick bra, satt och skrev om hur vi ska rädda våran miljö i cirkus 3 timmar med 2 st 10 min rast :) Hade min super-duper-nationella prov penna, så jag slapp ifall skrivkrampen som alla andra fick typ :p Satt och åt mig mätt på både godis och vindruvor :p Även gjorde bort mig en hel del med drickan haha!
Efter nationella hade vi 1 och en halv timmes rast, vilket var väldigt drygt :p men det rulla på..
Tema stog på schemat sedan, onska timmen var great, våran teater kommer att bli mer en great kan jag lova! ;-)
Senare ska jag träna innebandy, känner verkligen för att träna nu!
Imorgon börjar jag 10 för då är det stadsvandring i stan som gäller med blått arbetslag ;d ska bli kul, hellre det än att sitta och plugga i skolan, men endå så är fredagar dom roligaste dagen i skolan!

Hejdå, vi hörs!

Uppsats

Publicerad 2008-02-07 07:25:15 i Allmänt,

Sitter här lagom taggad inför uppsatsen som man ska sitta och skriva på i hela 3 timmar, nu på morgonen. Har med mig vindruvor, godis och dricka som jag får smaska på under provet också :) Annars skulle jag nog seriöst inte orkat sitta och nö skriva i 3 timmar.
Jesy kommer strax hit, sen ska vi vandra bort till skolan för att göra nationella. Som jag verkligen inte vill, men tuvär så har man inget annat val utan man är tvungen att sätta sig ner och göra det..
Lång skoldag idag också.. slutar halv 4.. orka!
Men nu ska jag börja göra mig iordning för att gå iväg för nu lät det som någon kom :)

Ha en bra dag! :)

varför?

Publicerad 2008-02-06 21:41:52 i Allmänt,

ååh, jag får yberdamp på mitt hår! varför varför varför? det frågar jag mig alltid själv när jag kollar mig i spegeln. Och just precis varför? varför klippte jag lugg? jag ser förjävlig ut i det, så imorgon blir det att ringa frisören och boka tid. För nu är jag så jävla less på det, nu blir det sne lugg och uppklippt som på bilden till höger. jag gilla luggen då! blir igen, åh.. varför?



image12    image13

möblering av jessicas rum.

Publicerad 2008-02-06 20:54:19 i Allmänt,

Kom faktist precis hem från världens dammigaste rum som ägs av jessica andersson!
Jag fick en super idé att möblera om i hennes rum, vilket hon tyckte lät toppen! ;d så vi drog ut allt från hennes rum och ställde in lite nya möbler. Men jösses vad dammigt. Jag avskyr dam, ojojoj. Men ett gott skratt fick man ifall och en garderob på foten på köpet :) 'men PUSH dåå du får säga push down om jag ska ner' jora, många konstiga ord blev det. men vi är ju tola ;d
nu ska jag äta korv mä brö ;d och jag är nervös inför imorgon, så blir nog att nörda oc i natt med för inte kommer jag nog kunna somna!

Ha det bra, vi hörs! :)

skolan

Publicerad 2008-02-06 14:34:31 i Allmänt,



fjärde gången jag läste ur 'ego gril' som är skriven av carolina gynning! Den är grymt bra, jag rekomenderar att läsa den. Du blir inte besviken! man får en annan blick av henne, som man älskar!

image11

Var rätt chill skoldag idag! :) Kom försent i morse, vaknade 8 och vi började 8. men jag var ju "hos tandläkaren" ;d blev bara massa annat snack på no:n, ingen jobbade! satt och prata om hur snygg min blivande man är! :)
efter no:n var det so, jobbar med buddhism och ibralishm eller vad dom heter :p blev rätt chill där med ;d sen hade vi 2 timmars hålltimma, men inte fick jag åka hem för julia. Så jag stannade kvar i skolan och gjode julia, jessica och emilia sällskap :) blev lite kurragömma, höhö ;d
matten var jävligt chill den med, jobbade inte så värst mycket för jag hade verkligen inte ork!
Svenskan var inställd för dom som var klart med allt, det var jag så jag slutade typ halv 2 idag :) göttans!
ska till affären senare och köpa lite grejs tills imorgon då det är 3 timmars uppsats i nationella proven.. nervös till 1000!

Ha det bra! :)

jag älskar!

Publicerad 2008-02-05 21:23:57 i Allmänt,

Jag har hittat honom!!!!!!!!!
min drömpojk ;d Hans namn är penn badgley. Han och jag ska gifta oss på bahamas! :d
seriöst, assnygg är han! jag döööör! :DDDD


image10


Så var det även gjort, läsförsåelsen i svenska på nationella proven. hur kändes det? nervöst och stressigt, men endå helt okej! :) fick lite panik på slutet för vi hade för kort tid på oss tyckte jag! typ 1 timme och 20 min tror jag.
efter skolan var jag med jessica lite! :) var trevligt.
sen hem och kolla på världens bästa serie, GOSSIP GIRL som jag mer en älskar nu, min man är ju med! :) pussar till han, fett snygg.
nej, nu ska jag läsa frida tidningen som kom idag :) sen blir det natten, gick upp 6 i morse för att komma i tid.

sweet dreams!

reflektionshalvdag

Publicerad 2008-02-04 17:27:29 i Allmänt,

reflektionshalvdag idag :) göttans!
en väldigt enkel uppgift fick vi ocskå, om vad man tycker om betygen och så :)
Följde med jessica hem idag, där man blev bjuden på lasange och lite pluggande ! ;d
vi blev lite i choktilstånd, men hon tog firren före mig så that´s life, hatar dig med! :)
sen åkte jag hem..
så kom hon hit :) då spelade vi sverige spelet, som var år och dagar sen man spelade! :p
även lagade mat och kollade lite på tv :)
Är grymt nervös inför nationella imorgon också! men ska göra mitt bästa! :-)

' hata mig fort, älska mig aldrig...'

hörs!

match och lite mera.

Publicerad 2008-02-03 17:36:26 i Allmänt,

Matchen slutade med vinst till oss med hela 13-1 mot lekvattnet, och vi lekte dom också! Bra spelat tjejor! :d
Ska strax hoppa in i duschen, den är just nu upptagen.
blev ingen lisa idag heller, men imorgon hoppas jag :) blir nog att vara hemma och kolla på oc ikväll, jag är faktist väldigt trött :)
Bilddagboken laggar sönder också, uuh vad jag hatar´t.. även blogg är inte så kul :-) man kan inte se vilka som har kollat på min blogg, så skulle vara kul om ni kommenterar när ni läser, så jag vet lixzom! :)
Imorgon är det skola igen.. det suger! nationella börjar på tisdag, det suger enu mera! jag är fett nervös inför det, men hoppas på det bästa att det ska gå bra! :d

Jag känner för att skriva av mig, men vet inte vart jag ska börja?
Kan börja med att säga att jag stör mig på väldigt många i 8:an på skolan, lixzom dom ä ju sååå coola azzåh, Heii Jah är snygggast ocH skricKer Enbaaart för att alla ska se mig, Och skoghall suger jöö, finns inget här azzåh, mitt liv suger, händer aldrig nåå, but i love my frIiiEndz. (exakt, känner NI igen er?)
Juste jag har smarta tankar också (jessica, nu är jag snäppet smartare) att om några år, så tror jag att det kommer bli lag på att man måste ha en miljöbil ;d för jag tror att miljöpartiet kommer komma till makten och ha lag på det, dom kommer alltså tänka väldigt mycket på miljön framöver, men det är vad jag tror :) (intresseklubben anteknar? (stavas? :o)
 
Men en sak som jag verkligen SAKNAR är mellanstadiet och gamla klassen, för fifaan vad kul vi hade! stördaste klassen på hela mörmon det året (?) vi var seriöst högljudast, galnast, ROLIGAST ah, allt. bytte lärare ca 10 ggr eller nått för att dom inte orkade med oss :) kastade saxar i taket, sebbe inverstera att man enbart får bajsa 2 korvar ;d (ni i min gammla klass vet vad jag menar) robin och felix som var lungrens slavar, cyklade och blev släpade över skolan, linda som gjorde ett eget språk och försökte lära läraren vad det stog men nej, han fatta nada, lindas bänk som gick sönder pga att hon hade för många böcker, och en sak man aldrig glömmer, vad skolresan! ojojoj, fick välja mellan bo på hotell och gå på liseberg i göteborg eller sova i tält och leva vildmarks liv i årjäng, såklart blev det årjäng! paddla kanot med jessica och åkte in i stenarna och magnus fick komma och hämta oss för att vi kom varken bakåt eller framåt och med kortstubin som vi hade då var det inget att leka med! Julia paddlade med eva-lena som även satt och söp, gissa om julia var rädd ;d  jag trillar ur kanoten och blir klassblöt och kallt var det, inte alls kul.
Men en sak är säker, jag mer en saknar den klassen! vi gjorde allt tillsammans! återträff blir om några år! ett måste!

nej, nu är duschen ledig, hejdå! :)

hej bloggen!

Publicerad 2008-02-03 11:39:44 i Allmänt,

Blev pigg när jag kom hem från karro igår :)
Så jag satte mig vid datorn lite, där även E var uppe och övertrött, hade långa seriösa samtal med honom, väldigt roligt faktist :) runt 2 blev vi båda trötta och begav oss till sängs båda två.
Vaknade 11 i morse och få se att det öser ner mera snö utanför fönstret. (jippi.. or not) gick ner å gjorde iordning frulle och satte mig vid tv:n. Sen får man se att mamma o pappa är ute och skottar snö för fulle muggar! även en lite vit sprallig sak springer runt spadarna när dom skottar, är det inte lilla atlas som är på bushumör? :) Alltid lika kul att leka med han i snön, annars vill han bara bli kliad och gosad, men är det snö då är det bus som gäller :)
gick ut och lekte lite med han i snön, och faktist så var det han som fick ner mig i snödrivan först, tro det eller ej. Men ibland undrar man och han inte är hälften människa, hälften hund ;d
Idag ska jag spela match vid halv 4 :) sedan va med lisa, ska bli mysigt :p 

Ha en bra dag! :)  

jesy und tjoffsan.

Publicerad 2008-02-02 22:42:14 i Allmänt,

somnade väldigt tidigt inatt, runt halv 10 tippar jag på :p jessica låg vaken och spelade spel på sin jävla mobil om hon gör 24/7 :p vaknade väldigt tidigt också, men vid 11 gick vi ut å gick en timme typ :) väldigt uppfriskande faktist, snön bara öste ner :p så vi var rätt vita och fina när vi kom hem igen!
Karro ringde lite senare så vi åkte hem till henne, där vi nörda lite guitar hero med hennes broder och broderns vän :) väldigt roligt att se karolina vinna över henns broder, även om han inte kunde inse det själv kanske :p
senare skulle dom ut, gå blev det pizza för våran del :)
senare drog jessica för hon skulle plugga, då gick jag å karro upp till datorn och blev sittandes där :)

have a nice night.

helg.

Publicerad 2008-02-01 18:01:46 i Allmänt,

så var det fredag, jag är verkligen inte med i svängarna när det gäller vilken dag det är :d
På idrotten idag var det skridskor som gällde, jävlar var kul det var om man tänker bort alla gånger jag trilla och allt ;p vi spelade match, gjorde mål vilket jag borde skryta om eftersom jag sög :p Jag befann mig mest sittandes på isen, för jag är inte så stabil på ett bara skridskor. Men bra gick det när jag kunde stå ;p
efter skolan idag åkte jag o jessy ut till kilene och power walka 5 km, väldigt skönt att komma ut och gå :) duktigt gjort av A och J :)
Vi beslöt oss att jessy även ska sova hos mig inatt :) ska bli mysigt!
Nu ska vi visst åka hem till mig, är just nu hos jessica för hon packar sina grejer! :)

hejdå! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela