Semester!

Publicerad 2008-07-26 10:14:37 i Allmänt,

Sommaren kom tillslut och det finns väll inget annat att göra en att tacka å ta emot :D
Den kom i precis rätt tajmning för jag drar ju till öland med lisa, sofie, emma och sussane i en vecka nu och lever livet.
Direkt när jag kommit hem från öland drar jag till italien i 10 dagar, så mig får ni inte se på länge! :)
Men jag ska ifall ha underbart både på öland och italien.
Och förstås kommer jag sakna dom flesta som dom vet vilka de är!

annamaria;

21-22/8 göteborg!

Publicerad 2008-07-24 13:19:34 i Allmänt,

Dagarna bara springer iväg och vi börjar med stora steg närma oss den 27 agusti då vi drar till öland kööhlersgirls, jag är riktigt pepp även ni också hörde jag? ;d Tills den dagen kommer får man bara ta dagarna som de kommer vilket också jag kommer göra med en och annan packningsdag eftersom jag måste packa till två komande äventyr!
Ett av äventyren har jag redan bockat av som blev göteborg med papsen! Det var helt underbart kan jag redan nu säga och jag hoppas att vi gör samma sak igen och igen osv..

Ingen sovmorgon på måndagsmorgonen blev det men det var de värt drog iväg det gasen i bott mot goa göteborg. Väll framme i göteborg cheka vi in på hotellet och lämnade väskorna för att sedan bege oss ut på shopping med ett stort S.
Vi sprang på nordstan och andra gator i hela 8 timmar med en massa kassar att bära. Runt 8 var vi tillbaka till det fina hotellet då jag lyxa till det lite extra med ett bubbelbad med nyköpta badbomber md doft av rosor som jag la i badkaret så det skummade till riktigt ordentiligt. La sedan en ansiktsmask plus inpakning i håret och plasera mig i badet med en tidning i handen och ett glas med tropiskt juice brevid mig där låg jag och njöt till max. Avsluta det hela med att fila och smörja in mina fosingar och där med var jag ren och fräsch.
Blev ingen sovmorgon på tisdagen heller men det gjorde verkligen ingenting för man ville ju inte missa det omtalade hotellfrukosten som var hur underbar som hellst. Synd bara att man inte får en sådan frukost här hemma..
Mätta och belåtna och riktigt nöjda med hotellet cheka vi ut och begav oss sedan till ett mysigt ställe lite utanför göteborg där det fanns ett shoppingcenter precis vid havet med en liten marknad vid havskanten.
Efter att ha gjort fynd även där begav vi oss sedan hem mot karlstad igen trötta och sletna men vi hade haft två helt underbara dagar tillsammans!
Och pappa, tack för att du finns! ♥


               

annamaria;

softdag..

Publicerad 2008-07-20 17:37:52 i Allmänt,

slapp från mitt håll idag, riktigt skönt måste jag säga!
Måste ju vila upp mitt tills imorgon ;d
Fick bli oc maraton hela dagen tills nu när jag känner att jag bör göra lite nytta som tex packa! :)
Drar till götet imöra och lever i femstjärnigt :D




annamaria;

Oshisnik på besök! :)

Publicerad 2008-07-19 23:38:39 i Allmänt,

Dagens lilla äventyr fick bli den omtalade båtbussen som det var första gången för hela gänget att åka. Fin tur men var ganska drygt att sitta still i 2 timmar men trevligt att bli guidad genom fina karlstad som jag själv inte visste så mycket om. Lite störande var att guide-tantens engelska, haha!
Vi begav oss sedan in mot torget för att äta på casanova favoriten på min sida! ;) mätta och belåtna ville ungdomarna bowla men tuvär var det fult och för lång väntetid enligt dom vuxna, typsikt.
Så vi följde dom till hotellet där det istället fick bli avsked för denna gången. Grymt kul att ses igen och det var inte den sista gången! :)  
                              

                   

annamaria;

Oshisnik på besök! :)

Publicerad 2008-07-19 16:37:59 i Allmänt,

Gårdagen bjöds på en hel del som sagt.. både glädje och sorg.
Efter att sagt hejdå till rasmus och gråtfärdiga ögon skulle man försöka tänka om eftersom jennifer med familj kom till oss på kvällen! De fick oss på bättre humör och höjde stämningen direkt, det tackar jag för!
Jag ägde dom på guitar hero hä-hä! Närå, jennifer och joakim ni var bra för att vara första gången på gitarr. Mot kvällningen vandrade vi bort mot mini-golfbanan för att lira lite. Det var år sen jag spelade och det märktes även eftersom jag kom först bakifrån :)
Vi vandrade sedan hem igen för att äta grillat, färskpotatis, grekissmulpaj och sallad vad lika gott som det låter! :)
Idag får vi se vad vi hittar på, det lutar åt att åka båtbussen runt.






annamaria;

vi ses i nangiala..

Publicerad 2008-07-18 12:48:35 i Allmänt,

Älskad och saknad.
Tack för de mysiga 8 åren tillsammans med dig.
Kommer att kännas tomt utan dig..
Vila i frid min älskade rasmus! ♥



annamaria;

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Publicerad 2008-07-17 16:49:33 i Allmänt,

Okej, jag ska vara ärlig.. Jag kan faktist inte slita mig ifrån bloggen. Nu känner jag att jag har all tid i världen till att blogga men för några dagar sedan kändes der därimot tvärt om.
Vi får väll se hur det går..
Åkte ifall in med min rasmus till vetrinären idag eftersom han har fått en böld på läppen som inte ser allt för bra ut. Så imorgon klockan 8 ska han in på operation stackarn.. Jag önskar han all lycka i världen att han blir bra!
Göteborg är också bokat och klart i det minsta detalj, fem stjärnigt hotell med hotellfrukost och en massa shopping plus pappa, kan detta bli bättre? 
Även på söndag nästa vecka drar jag med kööhlersgirls till öland och lever livet i en vecka behöver jag säga att jag längtar?
Direkt när jag har kommit hem från öland åker jag till italien med mamma och daniel <3. Ja, mycket som jag längtar till just nu.
Men nu blir det the hills! :)

annamaria;

ses!

Publicerad 2008-07-15 12:39:25 i Allmänt,

Bloggen får blir i andra hand just nu.
Mycket som händer och som måste göras.
Jag återkommer med mina kommande äventyr! :)
Min sommar börjar nästa vecka!



so long..
annamaria;

gummibåts äventyr..

Publicerad 2008-07-11 13:23:40 i Allmänt,

Torsdagen spenderades med Jessica, då allt kunde hända...
 Vi tog med oss gummibåten och drog ut till jessicas sommarstuga för att leka lite med den ute på sjön. Det blåste en del när vi åkte ut så jag tänkte lite smart (?) att vi ska ro med vinden så vi får medvind. Vi hade köpt med oss en sallad från oliven som vi åt ute på sjön. Så ingen av oss paddlade för vi åt. När vi sedan upptäckte att vinden hade blåst oss en bra dit bort och mitt ute på sjön. Jag fick väll lite panik och bad att jessica skulle börja ro oss in mot kanten. Efter några rotag så går paddeln av och vi har bara en paddel, panik!
 Vi åker enu längre ut med blåsten och gör allt för att försöka ta oss till land med endast en paddel. Jessica hoppar i och försöker dra oss in men det blev inte bättre, haha.
Det hela slutade med att vi satt och höll i oss en vassen för att vänta på att någon båt åkte förbi som kunde rädda oss.
Men tillslut så kom jessicas granne och fick boksera in oss.. Herregud vilket äventyr. Men vi lärde oss en sak ifall, man ska inte åka gummibåt när det blåser ute.

 



annamaria;

rix fm festival.

Publicerad 2008-07-11 13:09:38 i Allmänt,

Gårdagen blev det ifall rix fm festival 2008. Jag, Julia, Jessica började det hela med en fika på wayne´s när vi sedan begav oss ut i folkmassan och träffade på många igenkända människor. Stod inte still så mycket för att kolla på artisterna utan gick runt istället och träffade på lite folk. I slutet blev vi ifall stilla stående för att kolla på de sista artisterna då vi inte var efter med att sjunga med i refrängarna, this mooooooonent (8)



annamaria;

Blixar och dunder.

Publicerad 2008-07-05 18:33:24 i Allmänt,

Mot kvällningen öppnade sig himmlen totalt och regnet bara öste ner och åskan dundrade som aldrig förr. Även blixtrar blixtrade till på himmlen. Tycker synd om alla som är åskrädda. Personligen är jag inte rädd alls utan tycker det är mysigt att ligga inne i sängen med ipoden eller någon bra bok och lyssna på allt oväder som pågår utanför fönstret.
Jessica befinner sig på arvikafestivalen i detta oväder, jag säger ju det. Regn är typiskt festivalväder..
Ska snart påbörja kvällsmaten, tacopaj står på menyn. Jag som valde idag, igen. Svår med mat som jag är.. åh.


(Snook feat. T-Pain - Untouchable, goodie!)



annamaria;

solen, where are u?

Publicerad 2008-07-04 12:34:08 i Allmänt,

Och så gick solen i moln.. typiskt. Legat ute och solat lite tills det inte fanns någon sol att sola under längre.
Gårdagens chokladmassage som varade i en timme kändes det som att jag svävade bland molnen den timmen. Jag var nära på att somna ett x antal gånger men jag rycktes till precis innan jag somnade till.
Chokladmassage är en massage som är uppfriskande med chokladojlor för er som inte visste, för jag visste inte heller innan.
Idag får även lisa sitt sommarlov efter jobb på mörmons fritids.
Ska äta mormors dillköttbullar snart, det börjar redan vattnas i munnen på mig.

annamaria;

Bli pigg och lycklig av chokladmassage..

Publicerad 2008-07-03 00:13:17 i Allmänt,

Min energi är nere i bott..
Känner mig riktigt sleten i kroppen men håller ögonen öppna ett tag till om det går vill säga...
Har jobbat och slitit hos farmor idag. Hjälpt henne i trädgården med att klippa gräset, klippa bort grenar och buskar m.m. Det tog rätt hårt på krafterna med stekande sol som värmer på är kanske inte heller så avsvalkande.
Tyckte jag jobbat bra och verkligen längtade till att få hoppa i sjön för ett avsvalkande dopp som har varit ett långt uppehåll på eftersom inte vädret varit så lovande. Så jag belönade mig själv med att dra med mig papsen ut på sjön med ringen som är så jäklans kul. Så ni kan kanske förstå om jag är trött nu.
Ska bli riktigt skönt med chokladmassagen imorgon klockan 16:00. Tack pappa! ♥ 

                        

annamaria;

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela