LISEBERG, HERE WE COME!

Publicerad 2008-04-29 18:12:49 i Allmänt,

Strålande väder idag, älskar´t. Dock gjorde jag fel klädval i morse och tog på mig mjukis från topp till tå. Så ni kan ju bara gissa om jag tyckte att det var varmt.. men jag stog ut med värmen och njöt istället.
Pratades liseberg idag och det får bli våran skolresa, eftersom vi inte har så värst mycket pengar så kan vi inte sova över i göteborg, men jag tackar inte nej till en dagstur till liseberg för guuud så kul det är med berg o dalbanor och andra attraktioner. Jag är en sån person också som älskar utmaningar och tackar inte nej till att testa nya attraktioner på liseberg, denna gången ska jag sätta mig i uppsvinget och höjdskräcken, dock är jag grymt höjdrädd men jag kanske övervinner den rädslan.. vem vet? Jag bara älskar att få svingar hit och dit och upp å ner, men när det gäller saker som snurrar runt då sätter jag stopp.  Jag längtar redan ihjäl mig tills vi åker! Ett minus är väll att klassen inte är samlad under liseberg men shit happens.. jag är glad att få åka dit ifall, och jag är nog långt ifrån ensam!
Skoldagen idag gick rätt segt och långsamt trots det fina vädret, kanske var för att man satt inne i en överhet klassrum och försökte koncentreara sig på skolarbetet, som inte gick när man bara ville ut. Fick ifall klar idrottsinlämningen så nu kan jag bocka av en av alla saker som bör göras innan sommarlovet..
Det är bara att kämpa på med det sista och invänta sommarlovet..

(kanonen, en favorit på liseberg!)
image39

äny;

summer, i miss you!

Publicerad 2008-04-26 21:43:14 i Allmänt,

Gårdagskvällen spenderades med godis och film med mami. Det var riktigt mysigt. Vi hyrde 2 filmer, den ena som vi kollade på igår hette Georgia rule, den var väll sådär. Somnade nästan till den så jag såg aldrig slutet.. Rätt ovärd måste jag säga. Men godiset och sällskapet gjorde min kväll.

Idag vaknade jag upp med ont i halsen.. inte alls kul. Men jag åkte endå med J till sommarstugan. Där satte vi igång och städade och gjorde iordning inför sommaren! Jag verkligen längtar tills man kan åka dit och bara sola å bada! Denna sommar blir det ju gummibåt och upptäcka kossön! Jag mer en längtar tills den dagen.
Byggde sedan barkbåtar med en härlig inlevelse! Dock så kunde dom varken segla eller stå upp.
Åkte sedan hem igen och där blev det bus på högnivå, var kanske på gränsen att det spårade ut, eller vad säger du jessica? ;)
Jag begav mig sedan hem till mig och följde med mami till maxi. Köpte mig ansiktsmasker, roll on, veckorevyn och nötter. Nu ska vi snart sätta igång den andra filmen, the heartbreak kid. Får se om den är något att ha, jag återkommer med det. 

image36     image37

äny; 

let me go.

Publicerad 2008-04-25 19:04:00 i Allmänt,

Dåligt upptaderad här alltså.. fyfy.
Men jag har faktist haft mycket att göra och mycket har hänt så jag har inte haft varken tid eller ork för att blogga.
Nu är jag i alla fall back on track and fit for fight igen..
Mycket har hänt under det senaste dagarna, både posetiva och negativa. Kan inte direkt sätta fingret på precis vad jag gjort under det senaste dagarna för jag har inte sånt bra minne, men en sak är ifall säkert, att vi har haft strålande sol och värme hela veckan! Gud vad solen kan göra en så mycket piggare och gladare, det är helt sjukt.
Det även börjat kännas att jag snart ska lämna mörmoskolan och 9D-ream team. Vilket ska både bli riktigt härligt men också väldigt tråkigt..

Sprang spåret i dag i skolan, kändes riktigt skönt efteråt. Tur var nog att jag ändrade mig i sista minuten och tog chansen.. Det var riktigt härligt.
Var hur sleten och trött som hellst idag i skolan, men jag var faktist inte ensam. Det är fredag och sista dagen innan helgen, vilket ska bli hur skönt som hellst att sova ut för en gångs skull.
Jag och J bilade in till bergvik sedan vidare till staden, hittade mig en pennkjol på gina. (förvånade? naaat)
Vi satte oss sedan vid pråmen för att äta vårat nyköpta fika då J börjar slänga bröd till fiskmåsarna, slutade med att 10 tal fiskmåsar svävade runt oss och var jätte närgångna, jag som är livrädd för fiskmåsar satt inte kvar länge kan jag lova.

(sommarfeelings till max, kärlek till musiken)


äny;

strålande sol och humör!

Publicerad 2008-04-21 20:33:47 i Allmänt,

Måndag igen.. alltså skola! Det var faktist riktigt härlig skoldag idag! Det var tack vare solen faktist.
På hålltimmen låg vi ute i gräset lite, sen åkte vi hem till jessica.
På no lektionen fick vi ligga ute i gräset och jobba.. eller "jobba" kanske jag ska säga.
När jag hade kommit hem glömde jag svenska-pappret i skåpet i skolan så det var bara att åka tillbaka till skolan igen eftersom det är studiedag imorgon och på onsdag är det prov.
Sedan var jag så snäll så jag städade huset lite.
När jessica sedan äntligen kom efter några timmar.. så cyklade vi till mörmospåret och tog 2 springvarv. gud vad härligt och såå hurtigt av mig, eftersom det var jag som sprang och jessica gick endast ett varv, bra gjort endå!
Nu har vi precis ätit kyckling, pasta, wook med chilisås ala äny! Jessica ska även sova hos mig inatt eftersom vi är lediga imorgon då vi ska cykla in till staden på morgonen.
Duschen blir nu.. :)

/äny;

älska vädret, lika så dom!
image35

laalaaa!

Publicerad 2008-04-20 13:17:59 i Allmänt,

Vaknade runt 10 i morse så då var det bara att göra sig i ordning för att åka med mamma till ikea/bergvik och stan.
Till mig själv hittade jag en vårjacka som jag älskar!!!! och strumpor som jag verkligen behöver!
På ikea hittade vi en förvaringsmöbel :)
Nu vill jag inte sitta inne, ska ut och lägga mig i solen och läsa lite om hur man sparar pengar på bästa sätt. Det ingår i mitt skolarbete.





/ äny;

Vårdag med bästa!

Publicerad 2008-04-19 23:48:28 i Allmänt,

Det som jag hade planerat idag var bara att glömma!

Lisa låg ute och myste på studsmattan i morse och solen stekte så jag gjorde henne sällskap. Jättemysigt var det verkligen. Sedan kom även mamma och gjorde oss sällskap och lite senare kom även lisas mamma och joinade. Girl-talk blev det, gud vad jag älskar dom.
Efter att ha legat och myst på studsmattan började jag och lisa röja undan och göra fint på deras altan. Det behövdes kanske jag ska säga. Men gud va mysigt det blev. Sedan rensa och gjorde fint på deras "trädgårdsbord". Efter allt slit blev vi hungriga så vi gick  över till mig och gjorde pannkakor och satte oss på lisas "nya" altan och käkade.
Vi la oss sedan under täcket på studsmattan och blev så övertrötta så vi fick ont i magen av allt skratt. Lave that gurl.
 Vi åkte sedan till coop och köpte lite onyttigt, alltid gott på en lördag!
Och idag var det även grillpremiär för oss, gud vad grillat är gott.
Efter att ha ätit grillad fläskfilé med potatis gratäng, (mums!) gick jag över till lisa igen. Vi tog oss en cykeltur i det härliga vår-kvällen! Cyklade förbi kyrkogården och kollade på sabinas och tonys grav! Sedan stannade vi till på hammarlunden för där var det folk som spelade fotboll och korgboll (ha-ha)

träning m.m

Publicerad 2008-04-19 10:12:37 i Allmänt,

Nu har jag laddat med power musik i mp3 och ska snart åka ut till kilene och springa av mig. Jag har faktist lite träningsverk i armarna från gårdagens jobbiga idrottslektion, det var att bra att magnus fick se oss plågas med styrka och uthållighet. Bra idrottslektion magnus!
Efter att ha kollat på rent hus som går på 4:an så har jag fått mig en liten extra kick genom att jag måste vara mera noga med att damsuga rent sängen. Det brukar jag inte alls göra ofta. Det var nog länge sen sist jag gjorde det ifall. Så det tänkte jag också göra idag, alltså storstäda rummet.
Även sätta mig ute i solen och plugga på bygga bo, det är inte lång tid kvar nu sen ska det vara inlämnat. Så jag får lägga på ett kol om jag ska hinna med ett brev till.
Nu ska jag börja göra mig iordning för springturen som står först på listan.

Haré nice!

äny;


tack för att du finns vid min sida.
image34

Helgen komsi!

Publicerad 2008-04-18 07:56:24 i Allmänt,

detta inläg blir nog inte långt.. Ska strax till skolan, väntar bara på att jessica ska komma så vi kan cykla iväg.
Roliga lektioner idag faktist så det blir roligt. Vaknade upp pigg och i tid i morse så det känns bra. Hoppas bara på att dagen med strålande sol blir lika bra!
Var på informationkväll på infokomp igår, mysig skola plus mysiga lärare verkar det vara ifall. Jag tror jag är 100% säker på att det blir sam/webb/media på infokomp jag ska gå.
Nej, nu måste jag gå!

Ha en bra dag!

äny;

with you giiiiiiirl..

Publicerad 2008-04-16 12:05:41 i Allmänt,

Nu orkar jag inte sitta hemma och ruttna. Finns inget bra på tv eller på datorn. Så då finns det inte så mycket att göra här hemma. Kanske städa rummet, men det finns det verkligen inte ork för. Jessica ringde precis och även hon hade åkt hem för att hon hade ont i huvudet. Så jag blev bjuden till henne på mat, eftersom jag inte orkade laga något. Så hon har sätt på klyftpotatis och vad som blir till får vi se.
Ska även ta med mig bygga bo till henne tror jag nog. Känner att jag behöver göra detdära brevet för att jag siktar på högre betyg. För det är både so och hemkunskap som betygens sätts. Så önska mig lycka till. Jag vill verkligen ha mitt mvg i hemkunskap ifall.


Grabben har talang, bra låt för övrigt.




Seeya!

äny;

Fel sida.

Publicerad 2008-04-16 10:58:38 i Allmänt,

Vad finns det att säga om denna dag? Jag vaknade upp på helt fel sida. Vaknade vid halv 8 och hittade då inga kläder att ta på mig. (skräll) Fick på mig till min förvåning ett par jeans, ni som känner mig väll vet att jag inte trivs så jättebra i jeans. Tycker man känner sig så instängd. Gillar mera mjukisbyxor eller tights. Nog om det..
vart var jag nu då..? Jo, dålig dag. Jag pratar ju fort och otydligt vilket jag även gjorde idag med. Då inte någon hörde vad jag sa och sådant, ja vi vet säkert vad jag menar. Gränsen gick och jag blev bara irriterad tillslut. Jag slängde mig ifall iväg på cykeln med en macka i handen. Kanske om jag åt upp den skulle jag kanske komma på bättre humör i skolan? Jag ville ju inte komma till skolan och vara allmänt grinig och irriterad just denna dagen då vi skulle ha nationella på morgonen. Jag skrev ifall om varför min mobil är så viktig för mig på engelska. Jag hoppas och ber att det gick bra! Vi hade sedan 1 timmes hål innan musiken började. Men jag var så trött och kände att det skulle inte gå så bra för mig idag med detta humöret. Så det var nog bäst att jag åkte hem och vilade lite. På vägen hem skulle jag ta upp min lypsyl ur fickan, tog av korten och skulle precis dra den på läpparna då jag tappar den och kör över den med cykeln så den blir helt mos på backen. Det var just en sådan pytte sak som kunde göra mig vansinig. Men hoppet fanns kanske endå.. Jag åkte hem och tog mig en dusch. Ska snart sätta igång att jobba med brev 5 i bygga bo. Först ska jag ta mig något att äta så får vi se om jag blir på bättre humör.

Hejdå!

äny;

Tisdag

Publicerad 2008-04-15 18:09:57 i Allmänt,

Jag känner mig så stressad över allt skolarbete som vi har nu. Det är både det ena och det andra. Även nationella är i full gång. På tal om nationella så har vi engelska uppsats imorgon, jag hoppas på det bästa att det kommer gå bra. Mest orolig är jag över nationella i matte, det är det som skrämmer mig lite faktist.
Jag sitter just nu och skriver på bygga bo, som jag känner mig jätte stressad över för att jag är tvungen till att jobba själv. Pga att friberg inte var aktiv i vårat pararbete så vi fick helt enkelt gå egna vägar och jobba enskillt. Det känns som att alla ligger jättelångt fram och jag nästan precis börjat. Men så är det inte, det är bara jag som inbillar mig. Jag har faktist slutat tänka på vad alla andra gör och vad som händer och sker runt omkring mig just om skolarbetet och fokuserar helt på mitt eget, jag har varit väldigt dålig på det innan. Men nu har jag faktist klarat av att sköta mig själv i skolan. Det har faktist gett resultat. Jag har även fått väldigt mycket posetiva kommenater av lärare på skolan, det glädjer mig faktist.
Somsagt känns som vi har väldigt mycket i skolan just nu. Så det är nog bäst att jag fortsätter att skriva om bygga bo. Ska försöka ta en pause i pluggandet och gå ut för jag ser att det är strålande sol ute, vill hellst inte sitta inne då. För man måste passa på när det är så fint väder.

Puss da!

äny;

lördag

Publicerad 2008-04-12 16:21:25 i Allmänt,

jag blev faktist lite besviken imorse när jag hade vaknat och får se att det snöar ute! :o Men som tur är så har all snö försvunnit nu, det ska inte snöa nu jue! Sommar är vad vi vill ha.
Åkte in till bergvik med familjen och hittade mig ett par jeans shorts från gina som kommer användas till sommaren, jag gillar dom. Har faktist kollat och på innan, men nu köpte jag dom äntligen.
Ska snart åka in och möta upp karolina, hanna, emilia, lovisa och jessica i stan för att sedan bege oss till kebab houes för att äta och prata lite skit.  Ser jag fram emot. Alltid kul att träffa tjejorna.
Ska börja göra mig iordning nu ska snart åka iväg.
Lisa är även i örebro och ser på millencolin, hoppas att hon har det bäst! För så hon älskar dom. Måste få höra i detalj hur konserten var! Jag annar nog redan svaret men.. :)

ha en bra lördag!

äny;

Fredag

Publicerad 2008-04-11 23:49:09 i Allmänt,

Halojsan... eller hur man ska börja?

Fredag var det tydligen idag, helg nu alltså. Fick sovmorgon i morse pga inställt klassråd så dagen började med idrott, lite morgon gymnastik ;d. Det blev det verkligen för vi började fem i 9 och jag vaknade kvart i 9. Snacka om panik jag fick. Men jag slängde på mig idrotts kläderna hemma och slängde mig iväg på cykeln, jag hann ifall i tid. Det var det bästa! Boxning blev som ludde stod för, faktist väldigt kul och en härligt inlevelse hade jag ju.
Efter skolan åkte jag, pappa å jessica till töcksfors shopping center för att shoppa lite. Hittade mig 2 par blusar från veromoda, riktigt vår söta. Även 3 par skor från skopunkten, även dom ritkigt snygga. Jag gillar dom. Det var faktist en väldigt trevlig shopping, med en lunchbuffé inräknat och lite godis åkte vi hemåt igen. Kom hem runt 9 tiden så jag gick över till lisa som hade bakat en väldigt god tårta. Blev att äta lite utav den för vi båda var så himmla mätta. Sedan har jag hjälpt henne med hennes blogg, så den är riktigt fin nu. Eller vi hjälpte varandra kan man ju säga.. Men lisa gillar jag, henne kan jag inte leva utan. Tack för att du fårstår och lyssnar! Du är värdefull.

Tack för mig, hej.

äny;

Mobilblogg

Publicerad 2008-04-11 14:32:43 i Allmänt,

Sitter just nu och har b-språk. Vi ser på någon dålig film, jag vill bara hem för då ska jag iväg till töcksforsshoppingcenter och shoppa! Det ligger typ vid gränsen av sverige! Jag ser ifall fram emot att åka dit och shoppa lite vårnytt! Nej, nu borde jag vara social på filmen igen. The hill tror jag den hette. Jag ger den en chans! Ha en bra dag! /Äny; ;-)

Mobilblogg

Publicerad 2008-04-10 23:17:07 i Allmänt,

Hej på er mina trogna blogglärare! ;-) jag ligger faktist i sängen med mobilen i handen och skriver detta inlägg. Får väll se om det kommer fram eller inte, det lär ju märkas. Plockade ordning lite på rummet förut, det låg kläder golvet så jag hängde in det i garderoben. Det är faktist väldigt konstigt att när man har mycket kläder så har man endå inget att sätta på sig. Så brukar det bli för mig. Att jag blir ståendes i kanske 20 min innan jag vet vad jag ska ha på mig. Aja nog om det. Sova blir! Natti.<3

torsdag?

Publicerad 2008-04-10 18:00:26 i Allmänt,

Jag hade helt för mig att det var onsdag idag. Så jag tog nästan fel på allt idag. Kollade på onsdag var det var för mat i skolan och även kollade på onsdagens lektioner. Även denna vecka har gått väldigt snabbt. Det är väll så det är att dagarna går vädigt fort.
Var väll inte världens roligaste dag i skolan mer en att jag blev övertrött på projektet och skrattade även där åt vad som hellst, kanske en skräll. Fick även besök av arbetsförmelingen idag dom var så dryga så det blev bara jobbig att sitta och lyssna på dom och jag var även jättehungrig så mitt tålamod var inte så högt. Men fick ifall sluta lite tidigare, det var det enda bra med det. 
Drog hem och käkade lite sedan åkte jag till jessica där vi pluggar bygga bo. Sitter faktist hos henne just nu. Vi ska köra singstar nu. Upp till bevis på sångröst, innan idol. Glöm inte dealen tjejer ;d
Nej, nu finns det inte ork till att skriva mer om mitt enormt roliga liv..


Ha det bra! 

äny;

regning lever onsdag.

Publicerad 2008-04-09 22:05:04 i Allmänt,

urs vilken regnig dag.. men faktist så är det rätt mysigt endå.
Vi åkte iväg till läkaren med mina leverfläckar och pratade lite, där hon sa att det skulle bli fula uppbukliga ärr om man skär bort dom, och nej tack det vill jag inte ha. Så jag fick mig en annan tankeställare. Det fanns därför ett annat sätt att ta bort dom på närmare bestämt laser. Det låt lite mera medbjudande ifall. Får se hur det blir framöver. Dom var heller inte farliga som tur var, så jag lever ett icke farligt liv, det var ifall skönt att höra.
Vi åkte sedan hem och gjorde pannkakor, sedan tog jag tag i bygga bo arbetet, känns som att alla ligger långt fram och vi ligger lite efter. Gjorde ifall klart andra brevet med lite finslipningar på, så nu känns det helt okej. Pluggade även matte som kändes rätt okej.
Tog en pause senare från pluggandet och kollade på rent hus och top modell.
Ska göra mig iordning inför sovtime nu.

natti natti!

äny;

gödd onsdag!

Publicerad 2008-04-09 14:57:37 i Allmänt,

Gud vilken göddig dag. Musiken var inställd så vi hade cirkus 3 timmar håll idag. plus lunch dåra. Men jag, jessica och karolina drog hem till mig och käkade och gjorde lite annat. mycket mysigt. och är det inte en ren skräll att det regnar när man ska tillbaka till skolan? jo men visst.. det tog sin lilla tid att komma iväg pga. regnet. Men fram kom vi och matte blev.. som sög för den delen. Sedan svenska där det faktist var roligt. Kanske var för att jag var så himmla övertrött så det stod härliga till. Jag skratta åt typ ingenting. Vi skulle även fösklara olika låneord i svenskan, diskutera med emilia och patrik, grymt roligt!
Nu är jag ifall hemma igen men ska snart iväg igen för att ta bort mina leverfläckar på kroppen. Jag har ju endel och dom klirar lite och endel säger att dom inte är så bra så jag tar bort dom så slipper jag dom. Är faktist lite nervös men dessa godingar i skolan har väll lungnat ner mig lite ifall. Jag hoppas bara på att det dom säger stämmer. Får höra med läkaren..
Sedan blir det hem och plugga all night long.. både matte och bygga bo. it´s sucks, men jag måste!

Ha en bra dag!

äny;


upptadering

Publicerad 2008-04-07 21:50:09 i Allmänt,

Kan väll skriva lite mera på min måndag...

Det regnade och var mulet på förmiddagen idag, men när jag kommit hem från skolan var det strålande sol ute. Så jag passade på att gå när det var så fint ute. Lillgrannen linnea var även ute så jag lekte lite med henne. Och barn på nytt blev jag. Riktigt kul att vara barnslig ibland faktist. Mot kvällningen skulle hon in på kvällsmat och gå och lägga sig så jag tog mig min promenix  runt på hammar. Med musik i öronen, då kan man nog gå hur långt som hellst. Det är just musiken som får en att bara gå och gå och gå.. speciellt sånadär musik som får en att ställa vilja ställa sig och skricka ur sig allting inombords. Man ska ha extra högt också, då är det som bäst!
Sån musik är så himla skönt att gå till. En utan dom är sum41 - wite me, den låten kommer jag nog aldrig tröttna på. En av dom bästa låtarna som finns tror jag.



Natti

äny;

måndag!

Publicerad 2008-04-07 17:49:07 i Allmänt,

Då var det skola igen. Inget jag gillar men något man måste...
Det var faktist inte så himla jobbig måndag som måndagar alltid brukar vara. Hade b-språk på morgonen, där sajmon var lika knäpp som vanligt, hände verkligen inget roligt där. So senare där vi fortfarande håller på med min framtid, det går framåt ifall. Även fall jag jobbar med friberg, jag sköter mitt och han sitt, nog bäst så. För jag blir bra förvirrad över om vi ska göra en och samma sak tillsammans. Tycker att det börjar bli intressant och roligt nu så då vill jag inte att han ska komma och förstöra mitt arbete. Även om man inte har några åsikter utan bara hänger med i svängarna, han är ju som sagt lite konstig.. Efter so:n hade vi ju cirkus 2 timmar håll. Då drog jag, karolina, jessica, magnus, jocke och patrik till pizzeria city och dom åt kebab. Förutom jag och jessica som åt bröd och sallad. Eftersom vi inte hade pengar och jag hade inte lust att låna pengar heller. Men blev mätt på det endå och åt ju lite av patriks tallrik också, så det gick det med.
På idrotten var det ändrade planer för dom besiktade hallarna så vi fick åka till pingishallen och ha pingis. Som verkligen sög, eftersom jag sög på pingis. Alla vann stort över mig.. ojoj anna, pingis är inte min starka sida har jag märkt.
Nej, det är strålande sol ute och här sitter jag inne och äter nötter. Ska ta på mig promenad skorna och ta mig en promenad.

hörs da!

äny;

helgen = cup

Publicerad 2008-04-06 21:23:01 i Allmänt,

Så var även denna helgen förbi, lika snabbt som den kom.
Den har ägnats åt lisa och innebandycupen. Har även stått i kisoken på hammarlunden för cupen på lördagen, i hela 3 timmar. tråkigt men gick rätt snabbt endå, vi hade ju innebandy att kolla på. Även lisa vid min sida, då är det inte så tråkigt endå.
Idag (söndag) har jag även kollat på 92:ornas final, dom kom till c-final men förlorade den.
Efter att kollat innebandy åkte vi hem och jag åkte vidare till jessica, där båda två var grymt slöa och trötta så vi nörade youtube-klipp och käka voffor.
Ingen wallander ikväll heller, jag är besviken.. :p Skrev lite mera på min framtid istället, så jag slipper göra det imorgon.

Puss å godnatt

äny;

don´t cha

Publicerad 2008-04-04 23:09:16 i Allmänt,

Så var första veckan i skolan avklarad.. eller var det första veckan? känns verkligen inte som det. Det har faktist gått sjukt fort. Nästan så man inte hängt med i svängarna. Jag har ifall inte fått någon så värst bra start på dagarna när det gäller att ta sig upp i tid på mornarna i veckan. Jag var väll kvar i lov-tiderna. Får skärpa till mig lite tills nästa vecka.
Var ju nationella prov i engelska i morse, kan inte riktigt säga hur det gick. En del saker gick bra andra sämre.. Men som sagt, jag hoppas på det bästa! Provet var i cirkus 3 timmar med en rast inräknad på en halvtimme. Så dagen har väll varit rätt gödd med lektioner. Hade bara 2 lektioner kvar efter nationella.
Väll hemma åkte jag och papi och tränade tog inte i så värst hårt pga att jag är förkyld. Men skönt att röra på sig lite ifall. VI åkte sedan vidare till oliven för en sallad och även till godisbutiken för lite godis!
Åkte och hämtade upp jessica på vägen hem så hon hängde med oss hem för att mysa till det lite eftersom det bara var vi hemma. VI bänkade oss vid tv för att kolla på talang. VI spelade även sällskaps spel, jag vann såklart. ;)

Hare gött.

äny;

Reflektionshalvdag.

Publicerad 2008-04-03 20:55:42 i Allmänt,

Slutade runt 11 idag, bättre det än halv 4 ifall. Åkte in till staden nästan direkt efter skolan för att gå till infokomp och se lite hur det är där även träffa lisa, väldigt mysig skola måste jag säga! Jag var kvar tills lisa slutade så tog vi bussen hem sen igen.
Var inte så värst lång tid innan jag skulle klippa mig så jag gick hem och drygade ut tiden lite sen åkte jag iväg till sax s för att klippa mig. Tog bara det slitna och även klipptet upp det lite, syns kanske inte så mycket men himla skönt att det är fräscht och oslitet ifall. Men tror ni inte att jag glömmer pengarna hemma? jora.. så typsikt. Men en räddare i nöden kickade mamma in av en ren slump för hon hade varit och handla så hon fick betala som tur var.
Har även skrivit en heldel på bygga bo idag istället för en uppgift, fett gödd.

Natti natti.

äny;

be true to you self.

Publicerad 2008-04-02 20:22:28 i Allmänt,

ohey vilken bra start på dagen imorse. Jag vaknade 10 minuter innan jag började. Var inget annat än att slänga på sig mjukis och springa iväg. När jag skulle sätta nyckeln i dörren så böjde sig nyckeln, hur lyckas man? tog inte i något utan bara tryckte i den.. den var tydligen klen eller nått vad vet jag?
Kom ifall inte så sent till skolan, nästan precis typ. Då var det no prov som kändes att det gick bra, hoppas på det bästa. Åt även en bagett och oboy i skolan som fick bli min frukost. Det är verkligen hur bra som hellst med cafeteria i skolan. Fick även de preliminära intagningen till gynmasiet idag i skolan. Kom in på mitt första hands val och det känns superbra. Får bara lägga ner mig mera på matten för att jag ska ta mig hela vägen.
Efter skolan åkte jag och papi till bergvik och shoppa lite, alltid lika kul att shoppa. Hittade lite onödiga småsaker.  Och pappa, du är världens bästa pappa, glöm aldrig det! 


Denna låt är så otroligt bra. Det är själva texten som säger så mycket. Den har ifall hjälpt mig att gått långt i livet. Att jag har börjat trott på mig själv. Och lämnat mina motgångar bakom mig för att gå vidare. Lyssna på texten och njut säger jag bara! 



Puss da!

äny;

Hello igen!

Publicerad 2008-04-01 15:35:34 i Allmänt,

yääy, äntligen kan man börja blogga igen. Jag har faktist överlevt utan bloggen, inte haft någon längtan efter den precis.
nog om det. Skolan är igång igen efter ett för kort påsklov. Nu är det bara 2 månader kvar tills sommarlovet och gissa om jag längtar. Kanske inte längtar så mycket till skolavslutningen för jag vill inte lämna min klass. Men nån gång måste man ju skiljas åt och gå egna vägar, tuvär! Kommer ifall sakna 9D-ream team!
Sommartid har ju även blivit på klockan nu och jag kan ju säga att det märks att man har dragit fram den en timme. För jag är sjukt trött på morgonen som har varit nu och även varit pigg när jag gått och lagt mig fast klockan varit runt 11. Jag var tydligen inte ensam om det utan även karin tyckte detsamma.

Första april idag också och jag var på min vakt om någon skulle sätta dit mig för ett skämt. Jag kan ju säga att jag blev lurad, fast kom på mig själv. Självaste Friberg kom fram till mig och var helt allvarlig och sa att han hade någon viktigt att säga, att hans lillebror har fått cancer och skulle dö. Jag ser inte det roliga i det hela, för sånt skojar man inte om.. Men friberg är friberg.. Men ifall.. så slog det mig att friberg har ingen lillebror. Så där fick jag han!
Även jag försökte med några aprilskämt, men dom sög faktist. Ingen gick på dom.. jag var väll överdriven helt enkelt.
Så strax åka till IKEA endast för att äta köttbullar för hela 16 kr. Får se hur dom smakar.. Senare ska jag hem till jessica och plugga på no för vi har no prov imorgon. Hoppas på det bästa.

Ha det bra!

äny;

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela