be strong

Publicerad 2008-05-31 00:26:07 i Allmänt,

Mitt 'framtids prov' kändes hyffsat bra idag, gick ifrån med en lättnad ska jag säga er! Hoppas bara att det går som jag vill och att jag får de resultat jag vill ha på måndag.. ska gå hela helgen och grubbla över det. Men jag tror det är lungt.. hoppas jag!
Kändes verkligen inte som fredag idag heller, så skolan gick rätt snabbt. Annars brukar man tänka att man vill bara sluta för att man har hela helgen framför sig. Men idag kom jag på att det var fredag när näst sista lektionen var. Jag stannade även kvar till tio i 4 idag i skolan för att göra klar min shorta i slöjden. Bara små detaljer kvar så är jag klar sen, känns skönt.
Gick över till lisa när jag kom hem där sofie hade anlänt till sverige dagen till ära, riktigt trevligt att träffa henne och hennes norska jenta! :) Hon hade ju även fyllt år så släktingarna kom dit också.
Kvällen slutade att vi satte oss och kollade på gamla foton när vi var mindre, tänk vilken skönhet vi var när vi var mindre! ;)
Nej.. ögonen har träffat på jon blund.. känner mig helt slut i kroppen också. Bäst jag går och tar min skönhetssömn och vaknar med nya äventyr imorgon! :)

annamaria;

orientering med dream team!

Publicerad 2008-05-29 12:48:19 i Allmänt,

Det stod orientering på schemat idag, kanske den sista origentering i hela mitt liv (?) Körde ifall gärnet med Julia, Emilia och Jessica, dock la jessica av redan vid kontroll 6. Men jag, julia och emilia kämpade vidare och fick ihop alla 14 kontroller, ett bra jobb av oss tjejer!
Cykelfärden hem var lika jobbig den eftersom jag tog sällskap med patrik, david, friberg, jessica och lomi.. Där vi hade cykeltävling.. så ni kan gissa om mina krafter är nere i bott nu..
Ska strax åka iväg till jessica där vi ska bege oss till oliven och äta deras enormt goda sallad :) Sen kör vi igång med att tvätta och mecka med cyklarna! ;) När vi ändå snackar cyklar så vad tror ni inte händer påväg till kilene? Precis, min kjedja hoppar enu en gång, men eftersom jag och emilia är så bra så fixa vi det lätt som en plätt.
Plugga är även ett måste idag eftersom jag har ett prov som hänger på min framtid imorgon! Jag fixar det nog, annars vet jag inte vad jag gör! :)
Nu kurrar min mage riktigt mycket så bäst att jag cyklar bort till jessica.

annamaria;

Det börjar drar ihop sig.

Publicerad 2008-05-28 18:56:42 i Allmänt,

Eftersom det snart drar ihop sig till bal så ska jag inte sätta upp mitt hår själv utan det får frisören fixa och dola med. Kickade runt på internett och hittade mig några favoriter, nu är det upp till eran åsikt vilken jag ska välja! :)
Tack på förhand! ♥

1.
image68

2.
image69

3.
image70

4.
image71

annamaria;

5 av 5 toasters

Publicerad 2008-05-28 16:14:39 i Allmänt,

Känns riktigt skönt att vara klar med alla i skolan eller nästan ifall. Det är bara ett matteprov jag ska göra sen är allt jobb och slit från min sida som jag lagt ner under mina 3 år på mörmoskolan över. Kan inte mer än att säga att jag är stolt över mig själv, att jag har klarat av mörmoskolan och har höjt mig i många ämnen. 
Ska leka med lisa senare, ska bli kanon kul! :) 
Origentering imorgon också, faktist är jag riktigt pepp nu. Man vet aldrig vad som händer med massa galna elever springandes i skogen tillsammans med bara karta och kompass (som jag inte förstår mig på..)

                                              (Benjamin i våra hjärtan! )
      

annamaria;

det är sommar!

Publicerad 2008-05-27 18:20:24 i Allmänt,

Vilken himla härlig dag, solen fick oss alla på strålande humör.
Tycker att det är väldigt segt i skolan nu sähär i slutet när man är klar med allt. Men tur är väll det att det är den sista seriösa veckan nu, så man får väll ligga i. Nästa vecka blir det lite mera aktiviteter och så sätts ju även betygen, när dom är satta så dansar eleverna på borden!
Var fint väder när jag kom hem så jag satte mig i sommarsolen och åt sallad made by äny! :) Även pluggade på musik provet som jag tänkte göra imorgon, så jag får det gjort.
Även so redovisning om 1990-talet.
Tog en pause från pluggandet och läste frida tidningen istället, ska sluta prenumirera på den och övergå till veckotevyn istället. Frida har blivit så tjatig så står det samma saker i den hela tiden..
Ska ut och gå med karolina nu, ska blir skönt.

image67
(min enormt goda sallad)
receptet är hemligt..

kärleken till musiken.

Publicerad 2008-05-26 20:43:42 i Allmänt,

Tänkte tipsa er mina kära läsare med lite bra musik, enjoy! :D


Petter har blivit bättre och bättre, jag har fasnat för denna låten. Den säger så mycket.  



Detta är en såndära låt som man får ur sig allt inom sig. Får mig att tänka på saker som man har gått igenom.


Vaför jag fasnat för denna låt kan jag faktist inte svara på. Men dom har rätt.. Allting kommer lösas igen, det gör det alltid! :)


jag vet inte hur många jag får emot mig nu, men jag diggar amy. Specillt thank you, den har jag spelats mycket kan jag lova! ha-ha.


Denna låten har betytt så otroligt mycket för mig.
Vi alla har våra motgångar, när jag då lyssnar på denna låten för jag mig att tänka om. Att alltingt kommer att bli bra tillslut, för det blir det alltid.
Denna låten ska spelas på min begravning, så är det bara!



annamaria;

ojsan!

Publicerad 2008-05-26 16:47:19 i Allmänt,

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men det hände en rätt så typisk anna sak imorse när jag skulle cykla iväg till skolan.
Hade ju återläsning så jag var rätt stressad och så märkte jag inte att det var punka på framdäcket och det var svårt att svänga. När jag kommer ut på vägen så var det som att styre fasna så jag bara ramla omkull.. HA-HA. Fick skrapsås och ett mindre köttsår på knät och handleden är det en väldigt liten stukning på. Men jag överlever! ;d Skolsyster fick plåsta om mig när jag kom till skolan!
Så skulle det vara väldigt gullig om någon själ där ute kan berätta vart min mobilladdare är, den är helt spårlöst borta. Jag får panik, för min mobil är min högra hand. Jag kan inte leva utan den!
Saknar även min bästa, lisenfisen! ♥

annamaria;

gratz mattias!

Publicerad 2008-05-25 01:30:12 i Allmänt,

Eftersom jag vaknade vid 2 i morse eller jag kanske ska säga förmiddag?! haha. Ifall.. så är jag rätt pigg nu. Klockan börjar bli halv 2 at night. Var ju som sagt på 30års kalas dagen till ära. Var väldigt långtråkigt men trevligt att träffa släkten. Jag drog ifall därifrån vid 11 för jag inte orkade vara så rastlös. Karro, jocke, kim och patrik kom sedan hem till mig där vi kollade på smala sussie, dom drog rätt nyss. Så nu sitter jag här och kanske ska börja dra mig till sängs eller sitta uppe och invänta mamma som fortfarande är på fest så jag vet att hon kommer hem så jag inte behöver ligga och vara orolig.

annamaria;

Livet är en komedi för den som tänker.

Publicerad 2008-05-24 14:25:24 i Allmänt,

Det var verkligen hur skönt som hellst att sova ut idag. Vaknade vid 2, ojoj. Kanske lite väll sent för att vara mig men det var ifall skönt. Kom ju hem ganska sent igår eftersom min kjedja på cykeln hoppade så patrik och oskar fick vara offren till att hjälpa mig, tack så jätte mycket killar!
Ikväll ska jag till min farbror som har fyllt 30 år så där blir det partay tills natten blir ung hoppas jag på! :) Ska ifall bli super kul att träffa mina kusiner och andra släktingar! :) Mer om den kvällen återkommer jag med imorgon.
Solen är framme idag, det gillar vi. Ska nog gå ut och lägga mig i solen med en bra tidning. Innan jag gör mig iordning inför kvällen.
Ha en bra lördag!

annamaria;

fredag, och helgen är räddad.

Publicerad 2008-05-23 20:50:04 i Allmänt,

En sån underbart härlig fredag det blev. Solen bara steker och man känner att sommarlovet är snart här.
Åkte hem till jessica efter skolan där vi kollade på kläder på hm som vi hittade snygga bikinis och klänningar som fick bli våra inköp, dom kommer de i juli men jag får stå ut.
Fick även mina smycken som jag ska ha till balen idag, så nu är allt fixat och klart in i det minsta detalj. Bara dagen som jag väntar på! :)
Tog sedan en moppe tur lite här och där, träffade på lite trevlia prickar på vägen. Det slutade sedan med att vi satt på mörudden och åt kladdkaka och drack festis. Jag frös så där blev vi inte långvariga utan åke hem till jessica.
Jessica skulle göra massa andra saker så jag åkte ut med julia och emilia istället. Cyklade runt lite för att kolla om någon rolig prick var ute, men det var dåligt med det. Så vi åkte hem och käkade, ska sedan vara mera senare. Får
se vad som bjud på då, säkert något roligt. För det är ju julia och emilia vi snackar om! :) 

                                            
 
annamaria;

fullspäckat!

Publicerad 2008-05-22 21:45:58 i Allmänt,

Min tordag har varit helt fullspäckad, men jag gillar sånt när det finns något att se fram emot och att det händer någonting hela tiden.
Hade praktist prov i hk:n idag, gick super bra. Och mina dill-köttbullar blev en hitt bland många! (jag lyckades igen, yes!) Nu tänker ni säkert? men hallå, dill i köttbullar? ja, det är supergott! Ni måste prova! 
Det finns ju inte så mkt att göra i skolan nu heller så på studietiden idag gick jag bara runt och inte gjorde nått, var helt onödigt att vara kvar i skolan och inte göra någon nytta. Så jag fick sluta ca 1 timme och 30 minuter tidigare, gödd. Karro hänge med mig hem en snabbis för även hon hade inget kvar att göra. Vi lirade guitar hero som var år sen man spelade kändes det som, hade nästan glömt bort det. Minns vilka nördar vi var på guitar hero och skröt om att vi spelade på hard och även på expert. Även våran guitar hero hand ;) haha!
Jessica kom även sen efter att hon hade slutat i vanlig tid. Karro åkte hem och jag och jessica åkte vidare till moppe shopen, jessica är nu en stolt ägare till en moppe! (wihooo!) Vi åkte vidare till bergvik där vi var fullt oseriösa och inte det minsta normala! Vi var ju trots allt glada över att en moppe väntade på oss där hemma. Hittade mig ifall ett linne och hårspänne. Även lite småsaker som är nödvändiga! Vi drog hem till jessica igen där vi åkte ut på en moppetur. Kan väll inte påstå att jag är så värst insatt i mopeder men jag körde bra, visst jessica? hö-hö!

annamaria;

tusen tack! <3

Publicerad 2008-05-21 18:06:59 i Allmänt,

Ni kan ju inte missa min otroligt mysiga och fina blogg. En söt tjej som heter Anna har hjälpt mig med den, stor kram till dig! Jag blev så glad! :D
även glad för J skull som har inskaffat sig en moppe, se upp för snart kommer vi! :D

annamaria;

ge oss vårat sommarlov!

Publicerad 2008-05-21 15:39:42 i Allmänt,

Dagen i helhet har varit helt okej. Kändes nästan som att hoppet var nere där ett tag när jag fick reda på mitt betyg i bygga bo som jag inte alls blev nöjd med, sånt är så tråkigt att man har kämpat jätte mycket med en sak för att man vill höja sig och gå ut med bra betyg, och man verkligen lägger ner sig.. men i slutet så lönar den tiden man laggt ner på arbeten inte något.. ååh, jag blev så arg!
Men tur var väll det att jag fick ett sms av mamma där det stod att vi ska till italien den 3 augusti som snabbt fick mig på bättre humör och min dag blev riktigt bra med ett leende på läpparna.
Känns verkligen att sommarlovet är snart här, faktist bra 3 veckor kvar. Blev nästan i chock när jag fick reda på att det endast är T-R-E veckor kvar, vart har all tid tagit vägen? Känns som att jag gick i 7:an igår.. Såklart är det blande känslor att lämna mörmoskolan, men jag ser det på den ljusa sidan. Livet går som sagt vidare. Mot infokomp! :D
Skrev just klart so:n som vi ska ha redovisning på måndag. Skrev om Deceniumet 1990-talet, där estonia katastrofen var min punkt att skriva om. Känns lite läskigt att åka med tallin båten tvärs över på öppet hav mot tallin i sommar, men jag får inte tänka på estonia då, men jag kommer nog inte ha någon tanke på skolarbete i sommar! För jag ska njuta och ha kul, utan några jävla skoluppgifter eller den minsta tanken på skolan.
Ska ut och gå med min ipod nu som jag får ha för mig själv nu ifall, tack för det. Annars är patrik tjuven som vill dunka i takt med musiken i min ipod, men jag är snäll :) 

( bilden är från skolavslutnigen i 8:an.
 nu blir det sista gången vi sitter tillsammans i kyrkan innan vi är fria.
 kommer sakna 9D-reamteam, mest)

       image59

annamaria;

snabb uppdate!

Publicerad 2008-05-20 20:42:43 i Allmänt,

Dålig upptadering här känner jag, men jag har en del att göra.
Åkte in till stan/bergvik med mami efter skolan och hittade mig smycken till balen, äntligen är det fixat.
även en shorttunika och en boulero.
Nu åter till gossip girls..

annamaria;

you´re love

Publicerad 2008-05-17 10:30:07 i Allmänt,

Jag tror nog aldrig att jag har varit så trött och sleten som jag var igår. Vaknade vid halv 8 och var super trött men jag slängde på mig mjukis och drog till skolan endå, till mina sötisar!
Trött hela dagen i skolan var väll inte så värst kul, men det gick! Åkte hem och vilade lite sen hängde jag med mami till farmor för hon skulle klippas. Hon blev gullig i sin nya frilla. La mig och vilade lite hos farmor också. Sen drog jag och mami hem igen, gjorde oss i ordning sen vidare till stan för att äta mat på casanova. En italiensk resturang, så vi fick lite försmak på semestern. Verkligen super gott!! Blev även panikkul i slutet, men äsh. Äventyr är bara roligt ibland! ;d 

Regnar idag.. Jag känner mig inte så värst utvilad för jag vaknade av att regnet slog mot fönstret. Kollade lite på gustav 2 förut, haha vilken katt alltså! Får se vad som händer senare, min mage känns tom och ekar så jag borde ge den lite frukost. 
D kommer även hem idag, har saknat honom.

annamaria; 

hurtiga or not....

Publicerad 2008-05-15 20:13:57 i Allmänt,

Hade studiedag igår, den spenderades med lite städning och sedan jessica. Gjorde världens godaste lasange, made by äny! ;d Åkte ut på en cykeltur senare och träffade på julia, som henkade på.

Torsdag idag alltså, brukar vara sånadära tråkiga och långa dagar. Men just denna dag så gick det fort och var rolig. Varför vet jag inte? Vi fick ifall sluta typ en halvtimme tidigare, kanske var därför!
Blev hem och stressa gärnet för att klockan 4 skulle jag vara klar med badkläder för att åka till badhuset och simma några längder med julia, jessica, emilia och karro. Men kanske inte var så bra att vi åt på donken efter, det var den träningen det.. :p  ha-ha.

Puss på M,D,P för att ni finns, jag vet att ni läser detta! Jag älskar er! <3

annamaria;

upp mä tummen!

Publicerad 2008-05-13 16:41:07 i Allmänt,

Låg i underläge rätt rejält idag.. fick både maskrosor, gräs och bläckpenna ritad i ansiktet när jag låg på gräset och dom höll fast mig. Ni kanske känner er träffade julia, emilia och jessica? ;)
Kanske var värd det som ni säger.. eller ifall så är vi rätt kvitt nu! Man måste väll få ha lite bus för sig ibland också.
Fick även reda på nationella i matte, där jag inte tänkter lägga en kommentar om.
Sitter just nu hos lisa som befinner sig i duschen nu. Vi ska strax cykla ut till sommaro för att kolla på fotbollsmatch.
Jag är ifall ledig imorgon, riktigt skönt att äntligen få sova ut. Har inte sovit ut på tusen år känns det.. Kroppen säger väll ifrån snart om jag inte får sova, så a-dagen imorgon tackar vi för.

annamaria;

låtar på menyn!

Publicerad 2008-05-12 16:02:03 i Allmänt,

Ska nu försöka lägga in musik på ipoden.

Någon som kan tipsa om någon bra låt, det skulle uppskattas! :)
Tack på förhand!

annamaria;

Kusten

Publicerad 2008-05-12 15:59:53 i Allmänt,

Har nu fått bilderna från kusten. Kan lägga upp några utav ca 200 st?! :) ha-ha.

Stugan som vi bodde i.
image52

Matsalen och tv-rummet.
Lägg märke till att altanen ligger ute i havet!!

image53

Köket
image54

Mat ute i kvällssolen, såklart oliven! :)
image55

Kolla så underbart fint!
image56

P och jag mötte upp M på tågstationen på lördagen.
image57

Bildbevis, jag badade som sedan avslutades i en varm bastu!
image58

annamaria;

tack P och M för helgen!! <3

Publicerad 2008-05-11 14:57:18 i Allmänt,

Borta bra men hemma bäst, det ligger att en sanning i det ordspråket. För nog är det att hemma bäst!
Har både varit en shopping helg och en slapp helg. Men det har varit en helt underbar helg för mig, jag har haft mer en super kul. Inte haft någon hemlängtan heller, kom när jag åkte i en överhettad bil påväg hem. Har haft fint väder hela helgen borta på väjern där stugan låg (nära smögen). Han även med att få ett första dopp i havet, som sedan avslutades i en varm bastu. Kan berätta mer när jag har fått bilderna av P, ni ska bara se hur mysigt det var.
Kan lägga in lite bilder från shoppingen, enjoy!

        


1. Boddy scrub, kroppssmör och läppbalsam från the body shop.
2. Linne från vero moda
3. Friis and company väska från MQ.
4. Ipod shuffle från siba.
5. 5 par leggins
6. 3 par björn borg trosor.

annamaria;

jag <3 solen

Publicerad 2008-05-07 21:38:33 i Allmänt,

Säger bara älska vädret som är. Man blir så glad av det. Det var därför en mysig skoldag ute i solen idag. Dock blev det inte så värst mycket gjort på lektionerna, men vi hade ju en inställd lektion och en med vikarie. Så that´s it.. Satte oss ifall ute med gitarrerna och spelade hej vilt i solen.
Åkte in till stan med karolina efter skolan, gick en liten runda på stan och sedan vidare till free sun för att sola våra bleka kroppar. För det är ju nu man vill vara brun och fräsh.
Åkte hem igen och degade framför tv. När sedan ludde fick med oss ut på en moppe tur till vattnet. Det var mysigt.
och jag hoppas att karolina överlevde hemresan, det var lite hemskt. Tur att det gick bra!
Jag borde igentligen göra massa annat nu en att sitta och skriva detta inlägg. Som att packa, duscha osv. Åker ju imorgon, ska bli hur mysigt som hellst. Så jag hinner ej blogga imorgon. Men nu får ha det bäst här hemma utan mig. Och sakna mig inte för mycket.. hä-hä. Nejdå, jag kommer ifall sakna er! Men det ska även bli skönt att få komma bort lite från allt och bara få andas lite ren luft istället för avgaser!

(hade vi talang eller hade vi talang?
enu en gång, tack alla fans!)

image45

annamaria;

by you!

Publicerad 2008-05-06 20:02:48 i Allmänt,

Solen steker och livet leker..
Sista nationella idag, fatta vad gött!!!!! aldrig mera några nationella under 9:an dock. Känns att sommarlovet snart är här, blir mer och mera skoltrött och vill bara lägga allt skolarbete bakom mig och bara njuta av det sista! Men endå är det ganska mycket kvar i skolan. Men endå, snart sommarlov. Det är det bästa!
Ska åka till kusten med pappa i helgen, åker redan på torsdag och kommer hem på söndag. Och det ska bli fint väder under hela helgen också, bättre kan det inte bli. Längtar riktigt mycket och kul ska det bli.
Nej.. en varm dusch skulle inte sitta helt fel nu.

image44

annamaria;

love shopping.

Publicerad 2008-05-04 15:39:38 i Allmänt,

Känns som det enda jag har gjort under dessa 4 dagars ledighet är och ränt på stan och shoppat. Vilket jag älskar! Så det är inget dåligt med det. Kan lägga upp lite bilder på mina fina inköp om ni vill.
Det är alltså söndag idag. Och varmt å skönt också, så jag har faktist gått i shorts och linne dagen till ära. gud så härligt. Var även på stan idag också, då jag hittade mig ett par vita skor till avslutnigsklänningen, lite salvor på apoteket och en bysthållare som jag kan ha under ballklänningen. Nöjd med mina köp även idag! :) Har väll några små detaljer kvar att köpa innan balen och skolavslutningen men det får bli längre fram.
Farmor har även fått världens sötaste hundvalp som hette torrest, guuuuud så söt den var. Blir nog att åka till farmor oftare nu kanske! :) he-he.
Nu ska jag gå över till lisa, vi ska vara ute i soooooooolen! :)


vårjackan.                   trosorna

     skorna, bysthållare, salva.  skorna igen.

Avslutningsklänningen vill jag inte ladda upp, blir lite mera suprise om ni får se den då jag ska använda den.
                                                              

annamaria;

hello sunshines!

Publicerad 2008-05-03 22:42:25 i Allmänt,

Det är redan lördag och mitt 4 dagars ledighet känns som att den bara har flygit förbi. Någon sovmorgon har jag ifall inte fått, har ställt klockan på 9. Men inatt hoppas jag att få sova ut och vakna utvilad imorgon.
Mormor, jag, mamma och moster åkte till töcksforsshoppingcenter i morse och shoppade lite. Hittade mig en söt vaniljvit klänning på bikbok som får bli min avslutningsklänninng. Även 2 par björnborgpants. Åkte och hämtade kycklingar som moster skulle ha med sig hem så vi fick lite underhållning på vägen hem. Tur nog så var dom väldigt tystlåta endå, dom var ju bara så kyklignar. Fast vissa stunder kunde dom att få till ett pip.
Åkte sedan hem till öa igen och jag sa hejdå till dom och gick över till lisa. Där blev det grillning och mys! Love you fise!

äny;

sätt händerna i taket, såklart!

Publicerad 2008-05-02 14:05:23 i Allmänt,

jag vaknade upp brevid jessica imorse. Vi hade ställt klockan för att åka iväg när stan öppnade. 
Det var sjukt mycket folk på veromoda så vi orkade knappt vara där inne. Kön gick typ som en båge nästan enda ut. Hittade heller inget roligt där inne så vi vandrad vidare mot h&m där jag hittade mig en vårjacka för halvapriset, hade kostad 400kr innan men jag fick den för 200 kr. Så nått fynd har jag ifall gjort idag, känns bra! Kan lägga upp bild på den senare, kanske!
Vi tog oss sedan en fika på melckers, smarrigt. Åkte hem till ön igen runt 1. Och nu sitter jag här och är väldigt hungrig. Ska göra mig iordning något att äta strax. Sedan kommer mormor och moster hit och övernattar hos oss, länge sen man såg dom! Ska bli sååååå kul att träffa dom igen. Imorgon ska jag, mamma, mormor och moster åka till töcksfors och shoppa lite, ska kolla efter skolavslutningskläder, hoppas att jag hittar något.
Nej.. min mage ropar efter mat, nog bäst att jag lyssnar på den.



äny;

1 maj.

Publicerad 2008-05-01 22:22:40 i Allmänt,

Jag hade ingening att äta hemma så jag drog med jessica till mcdonals på wåxnäs. Blev en big mac, den satt fint. Vi insåg även att max är mycket bättre och man får mer för pengarna på max än på mcdonals. Mätta och belåtna åkte vi hem till jessica och kollade lite på liseberg.se och verkligen drömde oss tills vi åker. Jag är som ett litet barn innan julafton. Jag längtar så det pirrar i kroppen! Även om man åker till liseberg typ varje sommar så är det endå lika roligt att vara där. aya nog pratat om liseberg!
Vi tyckte även att jag skulle sova hos jessica eftersom vi ska fynda på veromoda imorgon bitti. Så jag sitter hos jessica nu, hon kollar på något dåligt på tv. Vi ska hitta på något roligt nu, som tex leka med cedrik hennes lilla valp som är bara någon vecka gammal. Den är sååå söt, jag vill också ha en valp hund. Fast jag ska ha en båtsman hund när jag blir stor, så de så! :)

äny;

godafton

Publicerad 2008-05-01 13:24:56 i Allmänt,

Det var valborg igår, det var super kul. Grillning blev hos sofie först med matilda, jessica, jenny, kim, sofie och jag. Mys på hög nivå!
Jag fick sedan min önskan igenom och åkte till lövnäs och kollade på brasan även träffade folk där.  Sedan cyklade vi runt lite överallt. Väldigt trevligt ifall.

Just nu sitter jag och försöker boka tågbiljetter till göteborg eftersom vi ska dit den 21 maj med klassen. Men det går inte alls bra eftersom jag inte fattar någonting. Får nog vänta med det tills måndag istället då vi gör det tillsammans i klassen så jag itne bokar ett tåg upp till umeå iställlet ellet nått. Utan vi vill vara säkra att vi kommer fram på rätt ställe.
Får se vad som händer idag, jessica skulle komma förbi lite senare när hon hade kommit hem från stugan. Jag ska försöka hinna med och ut å springa idag, får se hur det blir.

äny;

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela