gummibåts äventyr..

Publicerad 2008-07-11 13:23:40 i Allmänt,

Torsdagen spenderades med Jessica, då allt kunde hända...
 Vi tog med oss gummibåten och drog ut till jessicas sommarstuga för att leka lite med den ute på sjön. Det blåste en del när vi åkte ut så jag tänkte lite smart (?) att vi ska ro med vinden så vi får medvind. Vi hade köpt med oss en sallad från oliven som vi åt ute på sjön. Så ingen av oss paddlade för vi åt. När vi sedan upptäckte att vinden hade blåst oss en bra dit bort och mitt ute på sjön. Jag fick väll lite panik och bad att jessica skulle börja ro oss in mot kanten. Efter några rotag så går paddeln av och vi har bara en paddel, panik!
 Vi åker enu längre ut med blåsten och gör allt för att försöka ta oss till land med endast en paddel. Jessica hoppar i och försöker dra oss in men det blev inte bättre, haha.
Det hela slutade med att vi satt och höll i oss en vassen för att vänta på att någon båt åkte förbi som kunde rädda oss.
Men tillslut så kom jessicas granne och fick boksera in oss.. Herregud vilket äventyr. Men vi lärde oss en sak ifall, man ska inte åka gummibåt när det blåser ute.

 



annamaria;

Kommentarer

Postat av: Julia svarar

Publicerad 2008-07-11 16:46:25

För DU är fin i alla fall! Jo, kvällen var mys. :)

Ni ser ut att ha haft en trevlig dag, btw! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela