That is where I'll go.

Publicerad 2008-06-08 21:32:11 i Allmänt,

Nu ska vädret börja bli sämre och det suger faktist. För det är ju nu vädret ska vara fint och soligt eftersom det är bal och skolavslutnig att se fram emot. Som är redan börjar nu på onsdag! Känns verkligen inte som det, men jag har väll inte riktigt fattat det enu, det kommer nog med tiden tillslut.
Ska även lämna tillbaka nycklarna till skåpen som jag har haft i 3 år, nu ska jag inte stå och trängas mellan emilia, jessia och lovisa längre.. d-a-n-s, remember bruds? ;)

Det är ju söndag idag också, det känns inte som det längre eftersom det är sommar och snart sommarlov. Annars brukar det vara tråkiga söndagar som man inte vill ska ta slut för skolan börjar nästa dag.. Men det senaste söndagarna har inte känns så tråkiga, ser faktist fram emot sista veckan i skolan också eftersom det är tema dagar och bästivalen ;d
Denna söndag har jag legat ute och solat en hel del på morgonen men åkte sedan till mörudden där jag skulle möta upp julia för att vi hade tänkt att bada, men ändrade oss i sista sekund eftersom det blåste så mycket.
Vi åkte hem till julia sen kom även hannah, vi drog till blå bryggan för att bada men ändrade oss igen eftersom det var lite kyligt. Hem till hannah för att kolla på eva och adam sen blev vi sugna på att bada igen så vi drog till mörudden men doppade endast fötterna. Åkte istället till coop och köpte godis åkte hem till hannah igen för att kolla på paris hilton filmen som sög så vi bytte till eva och adam igen, där har ni min dag. Ska nu hoppa in i duschen sedan slagga.

annamaria;

Kommentarer

Postat av: julia

Publicerad 2008-06-08 21:52:20

hörde att det var du som var ett eva-&-adam-fan och kunde alla repliker! :p

Postat av: julia

Publicerad 2008-06-08 21:59:52

hörde att du var ett stort eva-&-adam-fan som kunde alla replikerna utantill! :p

Postat av: Emilia

Publicerad 2008-06-10 10:06:41

Kommer sakna att stå och trängas med er! D-A-N-S, klart man inte glömmer :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela