18-20-11

Publicerad 2011-11-22 15:39:29 i Allmänt,

Ett avbrott i vardagen då vi släppte allt och minst sagt bara levde i nuet, de var de jag och Louise kände var välbehövligt.
Så en spontan trip till Skövde var bokat mellan 18-20/11.

Packat och klart för avgång runt 12 på fredagen drog vi Skövde-listan i bott och hade ett sånt lyckorus över våran resa.
Kom till Mariestad, där vart de någonting fel då det står Mariestad N, Mariestad Ö, Mariestad V på skylten.
Åt vilket vädersträck ska vi åka? Som "tur" var hade jag packat med mig gpsen så vi körde efter den till Skövde, tordde vi..

Mitt på motorvägen säger den "sväng vänster" bara de att åt vänster var det en grusgång som de stor "förbjuden väg, gäller ej fordon med tillstånd".
Säger gpsen detta så tja, vi litar på den då. Efter att ha åkt på denna grudväg ihop om att komma till Skövde i cirka 1 timme kommer vi till en bondgård, EN BONDGÅRD?!?!? helt ensama ute i ingenstans och gpsen säger igen, sväng vänster bara att de finns ingen väg åt vänster så där står vi, helt vilse.

Vek oss av skratt och skulle köra samma väg tillbaka men kommer in på någon annan grusväg. Det vart en stund där vi trodde att tiden var kommen så vi låste dörrarna och hoppades på att vi skulle komma fram innan det var mörkt.



Lyckan vart total när vi ser en skylt som de står Skövde på och vi åker på asfalterad väg. Vi hittade till och med till Hotellet, 4 timmar senare som skulle ta 2.

Under hela helgen har vi bara mått så otroligt gött och unna oss riktitgt rejält och vinglat i säng på morgonqvisten.
Hem kom vi igen med miljoner av minnen, ett gott skratt och en trött kropp. Detta var inte sista gången jag var ute på road trip, det var bara början!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela